L’equip M35 de la Joventut Atlètica Montcada acaba al 5è lloc

El conjunt local va fer el mateix registre que el quart classificat i es va quedar a tan sols 9 segons de la medalla de bronze

L'expedició de la JAM que ha viatjat aquest cap de setmana a Còrdova per participar al Campionat d'Espanya
JAM

L’equip màster 35 de la Joventut Atlètica Montcada (JAM) ha obtingut una meritòria cinquena posició al Campionat d’Espanya de cros, disputat aquest diumenge a Almodóvar del Río, a Còrdova. El conjunt local va fer el mateix registre que el quart classificat, amb un temps de 59 minuts i 56 segons, i es va quedar a tan sols nou segons de la medalla de bronze. El millor atleta montcadenc va ser Carlos Cera, que va arribar el 14è de la general amb un marca de 19 minuts i 27 segons en un circuit de 6 quilòmetres. Els altres components de la JAM van ser Juan Luis Ramón Lopo (25), Daniel Rueda (40), Joan Mengual (70) i Daniel Baena (80).

D’altra banda, l’equip M 45 s’ha classificat a la 16a posició, amb un temps de 1 hora, 10 minuts i 19 segons. Els participants locals en aquesta categoria van ser Pere Ordóñez (22), Josep Gil (92) i Juan Raya (116). Estem molt contents amb les posicions obtingudes. Hem fet un bon campionat i hem gaudit practicant l’esport que ens agrada”, ha manifestat el capità dels equips màster de la JAM, Juan L. Ramón Lopo.