L’equip masculí suma un punt en la seva visita a Cardedeu (4-4)

Les noies, en canvi, aconsegueixen la seva primera victòria contra el Sabadell C per a 3-1

Les jugadores de l'AE Can Cuiàs, fent pinya
Sílvia Alquézar

El primer equip masculí de l'AE Can Cuyàs no ha pogut fer realitat la seva primera victòria a la lliga de Primera Catalana, ja que només va aconseguir un empat a 4 al partit jugat dissabte passat a la pista del Cardedeu. Els homes de Sergio Santander van tenir un inici fluix, acabant la primera part amb un resultat poc esperançador, 3-0. Però, a la segona part van aconseguir remuntar el marcador fins atrapar el contricant, gràcies a dos gols de Marc Jiménez i un d'Alejandro Martínez. A falta de pocs minuts per al final, els cardedencs van reaccionar i es van tornar a avançar en el marcador 4-3. Un gol de Kilian Henares va aconseguir l'empat, però la manca d'encert a porteria va impedir la victòria en l'última ocasió. L'empat proporciona un punt a l'equip de Can Cuiàs, que diumenge vinent rebrà la visita del Montmeló a les 12.30h, un rival que ocupa la novena posició, amb 7 punts, mentre que el Can Cuiàs és cuer, amb només 3. "Necessitem començar a sumar de tres en tres perquè si no, el panorama se'ns complica", ha dit el tècnic.

Per la seva banda, el conjunt femení de l'AE Can Cuyàs, va guanyar a casa contra el Sabadell C per 3-1 en un gran partit, segons el tècnic Juan González, molt satisfet de les seves jugadores: "Van estar entregades al cent per cent i van aprofitar les ocasions de gol, assolint una victòria merescuda, a la que va contribuir el suport de la nostra afició". Reconeix que hi va haver alguns moments de tensió, quan el conjunt de Sabadell va apostar per l'atac a cinc, obligant les montcadenques a desplegar un intens joc defensiu.  Amb aquesta primera victòria, les de Can Cuiàs se situen al lloc onzè del seu grup a Segona Catalana, amb dos partits anterior pendents de disputar, que es jugaran aquesta setmana. Aquest dimecres, contra el Babar, i divendres, contra el Provençalenc. El diumenge, es desplaçaran a la pista del Can Déu, a Sabadell.