Les baixes passen factura de nou al CH La Salle, que s’allunya de les places del play-off d’ascens

L’equip de Salva Puig perd contra el Sant Esteve de Palautordera per 24 a 33 i el sènior femení cau a Sant Cugat (33-30)

El tècnic, Salva Puig, dona instruccions als seus jugadors en un temps mort a un dels partits de lliga al Miquel Poblet
Pere de Lamo

El CH La Salle ha encaixat la segona derrota consecutiva en perdre contra el Sant Esteve de Palautordera per 24 a 33 en un matx en què l’equip de Salva Puig comptava amb moltes baixes, algunes d’homes clau com el seu màxim golejador, Borja Lancina. “Tenim una plantilla curta i, per aquest motiu, a aquestes alçades de la lliga tenim dificultats per competir”, ha comentat l’entrenador, qui confia poder recuperar efectius després de les vacances de Setmana Santa.

Malgrat els últims resultats, que han allunyat l’equip de les dues primeres posicions al grup D de Primera Nacional, Puig ha destacat el bon paper de La Salle a la lliga. “La temporada continua sent un èxit. Estem aprofitant aquesta situació per donar minuts a jugadors del sènior B i del juvenil que en el futur ens aniran molt bé”, ha argumentat Puig.

La temporada continua sent un èxit. Estem aprofitant aquesta situació per donar minuts a jugadors del sènior B i del juvenil que en el futur ens aniran molt bé

Salva Puig, entrenador del CH La Salle

La Salle es troba a la cinquena plaça amb 34 punts, a sis del segon lloc, que ara ocupa el Sant Cugat. El màxim anotador local va ser Arnau Titos, amb sis gols. La primera part va acabar amb empat a 13. El Sant Esteve s’ha col·locat a la vuitena plaça, amb 30.

Sènior femení

El CH La Salle va encaixar la primera derrota a la fase d’ascens de Primera Catalana en caure a la pista del Sant Cugat per 33 a 30 en un matx molt disputat. El tècnic, Jordi Rubí, reconeix que és una ensopegada “dolorosa”, tot afegint que “en cap moment vam saber parar el joc d’atac del rival. Vam cometre massa errades, incloses les meves, que van fer que no arribéssim als minuts finals amb opcions d’endur-nos un resultat positiu”. La Salle tanca la classificació, amb 6 punts.

En cap moment vam saber parar el joc d’atac del rival. Vam cometre massa errades, incloses les meves, que van fer que no arribéssim als minuts finals amb opcions d’endur-nos un resultat positiu