Les errades defensives i la falta de sort condemnen la UE Sant Joan a Premià (3-2)

El tècnic, Rubén López ‘Turu’, destaca l’actitud del seu equip, sobretot a la segona part

La UE Sant Joan Atlètic ha sumat un punt a les dues primeres jornades
Laura Grau

La UE Sant Joan Atlètic va encaixar la primera derrota a la lliga en caure al camp del Premià per 3-2 en un matx intens. Els locals es van avançar amb un gol matiner al minut 6 en aprofitar un rebot a l’àrea, però l’equip de Rubén López ‘Turu’ va neutralitzar l’avantatge en transformar el capità Albert Jiménez un clar penal al minut 13. L’alegria montcadenca va durar poc, ja que el Premià va tornar a marcar dos minuts més tard. Ja a les acaballes del matx, el Premià va fer el 3-1 i el Sant Joan va fer el definitiu 3-2 obra d’Ismail Kabouri.

El tècnic montcadenc ha fet una lectura molt diferent per a cada part del partit. El tècnic ha lamentat “les errades defensives del primer temps. Ells van fer tres xuts i ens van marcar dos gols”, assegura. Respecte al segon període, ‘Turu’ opina que es va viure un altre matx, amb domini del Sant Joan. “Vam dominar i vam disposar de les millors ocasions, però novament una pilota enverinada que toca el travesser li va caure a un rival per només empentar-la dins la xarxa”, ha manifestat l’entrenador, qui ha destacat l’actitud de la plantilla, “que no va baixar els braços en tot moment. Seguim lluitant, però sense sort”, ha dit.

A la pròxima jornada, la UE Sant Joan Atlètic rebrà aquest diumenge al camp municipal de Can Sant Joan (12h) la visita de la Sabadellenca. Els montcadencs ocupen l’onzè lloc del grup 5 de Segona Catalana, amb 1 punts, mentre que el rival és vuitè, amb 3.