Les escoles de la JAM Montcada, l’AT Cerdanyola i la RUA de Ripollet uneixen forces per promoure l’esport

Les pistes de la Ferreria acullen una matinal social amb la participació d’una seixantena d’infants d’entre 6 i 16 anys

Preparats per començar la prova de relleus
Lluís Maldonado
Monitors de la JAM preparen els joves participants per a les proves
Línia d'arribada de la cursa de relleus
Els participants de les tres escoles d'atletisme es preparen per rebre el testimoni en la cursa de relleus
Foto de grup al final de l'exhibició amb alguns participants dels tres municipis
El president de la JAM vestit de vermell, Jordi López, en la coordinació de les proves amb un monito del club local
Infants de l'escola de la JAM de categoria sub12 entrenen mentre preparen les proves de relleus
Una jove de la JAM participant en el salt de llargada
Una participant de la RUA de Ripollet en el salt de llargada
Les pistes d'atletisme de la Ferreria va ser l'escenari de la trobada

El projecte que havien dissenyat les escoles de l'AT Cerdanyola, la Rua de Ripollet i  la JAM de Montcada abans de l'esclat de la pandèmia per promoure les activitats que fan els clubs d'atletisme veïns ha vist aquest dissabte finalment la llum. Una seixantena d'infants dels clubs dels tres municipis es van trobar a les pistes d'atletisme de la Ferreria en una matinal social per promocionar el treball que fan a nivell escola. Els participants van prendre part en proves que van consistir en curses de velocitats i salts de longituds.

L'activitat social d'aquest dissabte a les pistes de la Ferreria és la primera que es fa entre els clubs de Cerdanyola, Ripollet i Montcada que van haver de posposar les trobades de promoció de l'atletisme per l'esclat de la pandèmia

La segona trobada està prevista que es faci a l'abril a Ripollet, coincindint amb la celebració de la Milla urbana, i la tercera es farà al maig a Cerdanyola. "La idea és col·laborar amb clubs de proximitat per promoure l’atletisme i motivar els infants en la competició", ha explicat el president de la JAM, Jordi López. Actualment, l'escola compta amb una cinquantena de joves atletes entre les cagories sub 8 i sub 16. "Volem que els hi agradi aquest esport, vagin assolint la tècnica i s'impregnin dels valors que aporta la pràctica de l'esport", ha afegit López, qui considera important que els infants tinguin una motivació i es creïn grups de companys: "El rendiment esportiu va venint sol".

'La idea és col·laborar amb clubs de proximitat per promoure l’atletisme i motivar els infants en la competició', explica el president de la JAM, Jordi López

L'escola d'atletisme de la JAM està en un bon moment de socis, malgrat la pandèmia. El seu president ho atribueix a que "és un esport que es practica a l'exterior i les competicions són molt puntuals". Durant aquest curs, el club ha destinat un monitor exclussivament a fer la supervisió dels infants. López es mostra molt confiat amb el futur de l'entitat i està convençut que "l'escola seguirà creixent".

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari