Les lassal·lianes golegen el Grup Procer de Cerdanyola i pugen al segon lloc del tauler

El conjunt montcadenc es va imposar al cerdanyolenc per 20 a 45

Les montcadenques van dominar el partit des d'un inici
J.A. Montesinos

El sènior femení de la Salle Montcada ha pujat fins al segon lloc de la classificació, per darrera del CH Igualada, després de guanyar aquest diumenge, en la tercera jornada de la lliga a Segona Catalana, el Grup Procer de Cerdanyola per 20 gols a 45. L'equip montcadenc no va donar cap opció al rival i va arribar al descans amb una diferència de 21 gols (7 a 28). "Estic molt content de l'actitud, el treball i la intensitat que les jugadores van mantenir durant tot el partit, malgrat anar guanyant; quan la diferència en el marcador és tan gran, és fàcil perdre la concentració i el  cert és que no van baixar el ritme en cap moment", ha manifestat el tècnic del conjunt montcadenc, Víctor Corral.

Andrea Navarro va tornar a ser la màxima anotadora i ja suma 77 dianes en tres partits, liderant la classificació provisional de la lliga.

Aquesta setmana, la Salle té una cita complicada ja que rep diumenge al pavelló Miquel Poblet (17.30h) la visita d’un rival directe, el Tàrrega, que actualment ocupa la segona posició del grup, empatat a punts amb les montcadenques, que tenen al su favor el gol average.

Deixa un comentari