Les lassal·lianes, líders de la classificació en guanyar el Tàrrega

Les montcadenques van supera les lleidatanes per 28 a 19

Les montcadenques es van mostrar imbatibles a casa, davant del conjunt lleidatà
Pere de Lamo

Important victòria del sènior femení de La Salle per 28 a 19, davant d'un rival directe, el Tàrrega. Gràcies a aquest triomf i a la derrota de l'Igualada contra el Vilanova del Camí B, les montcadenques se situen líders de la classificació amb set punts. "La primera meitat ens ha costat una mica, no ens trobàvem còmodes amb el sistema defensiu", ha explicat el tècnic de les lassal·lianes, Víctor Corral. Després del descans, al qual s'ha arribat amb avantatge per a les locals de dos gols, el partit s'ha decantat clarament a favor de les montcadenques. "Hem fet un parcial de 10 a 4 que ha estat definitiu per assegurar-nos els dos punts", ha afegit l'entrenador.

Aquesta setmana La Salle defensarà el liderat a una pista assequible, la de Berga, avantpenúltim de la classificació.