Les obres per reformar el sostre de la pista de la Zona Esportiva Centre començaran al febrer

Aquesta primera actuació tindrà una durada de dues setmanes i no afectarà a la disputa dels partits durant el cap de setmana

La pista coberta pateix greus problemes d'humitats
Pilar Abián

La primera fase de les obres per reformar la coberta i el paviment de la pista de la Zona Esportiva Centre (Bonavista, s/n) començarà el 4 de febrer i tindrà una durada aproximada de dues setmanes. Durant tot aquest temps no es podrà utilitzar la instal·lació per fer els entrenaments de dilluns a dijous, però sí estarà operativa per entrenar els divendres i jugar el cap de setmana. Aquesta primera actuació, pressupostada en 35.000 euros, es farà al sostre, que es cobrirà per dins amb una escuma que permetrà millorar la impermeabilitat, l’aïllament tèrmic, així com evitar la reverberació del so. “Estem satisfets de poder fixar una data per a la inici d’aquesta reforma que ens permetrà deixar de patir amb la pluja i la humitat. Esperem que amb aquesta actuació sigui a benefici de les entitats, a les que agraïm la seva paciència i col·laboració”, ha dit el regidor d’Esports, Salva Serratosa (ERC). Quan acabi la temporada, es farà la segona fase del projecte, valorada en 65.000 euros, per canviar el paviment. La resta de la inversió, fins arribar als 93.000 euros, s’utilitzarà per arrenjar els vestidors, la climatització i la il·luminació, tot i que encara no hi ha una data d’inici fixada.

La reparació d’aquestes deficiències era una de les peticions que havia fet el grup municipal de Cs com a requisit per donar suport als comptes municipals del 2018. En aquest sentit, un dels seus regidors, Óscar Pérez, ha expressat la seva satisfacció: “Ens alegrem que s’hagi concretat una de les nostres propostes; és un exemple més que des de l’oposició es poden fer aportacions positives”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari