Les ‘reds’ afronten la nova temporada amb una bona combinació de joventut i experiència

El sènior femení del FBM, dirigit pel tècnic Antonio Moya, amplia la seva plantilla amb sis noves jugadores

El sènior femeni del FBM va començar els entrenaments el 28 d'agost a l'estadi de Can Sant Joan
Antonio Moya fa vuit temporades que dirigeix el primer equip femení de l'FB Montcada
Antonio Moya ha elogiat l'esforç de la seva plantilla durant aquest temporada
Ana Toyas, la incorporació més jove a l'equip, amb només 16 anys, i Pilar Pérez, la més veterana i capitana de l'equip, de 33 anys
Per a Antonio Moya, aquesta és la vuitena temporada com a entrenador de les 'reds'

El sènior femení del Futbol Base Montcada ha començat aquesta setmana els entrenaments per preparar l'inici de la lliga, previst el 17 de setembre, al grup segon de Primera Catalana, on la temporada passada va quedar a la cinquena posició. L'equip ha incorporat 5 jugadores joves: Patricia Soriano, Sara López i Noelia Hiya, provinents del CD Montcada; Marta Pérez, d'un equip de Terrassa, i la debutant local Anna Toyas. Està pendent una sisena jugadora provinent del Mercantil, que podria arribar la setmana vinent.  "Aquestes incorporacions ens permeten disminuir la mitjana d'edat i introduir saba nova, fet que sempre és motivador i garanteix la continuïtat de l'equip", ha indicat Moya, qui també destaca el paper de les més veteranes: "N'hi ha que porten més temps que jo i són imprescindibles per la seva experiència i la seva capacitat d'integrar i ajudar les noves companyes".

Durant la pretemporada les 'reds' jugaran dos partits amistosos, aquest dissabte a Vilassar de Mar, i diumenge vinent, al camp del Lourdes. "Aquestes cites aniran bé per agafar el ritme, però nosaltres sempre ens donem un marge de 6 jornades per saber quin camí hem de seguir", ha explicat Moya, que finalment sí podrà comptar amb el tècnic Oliver León per compartir la direcció de l'equip. "Tots dos treballarem per mantenir la categoria i situar-nos de la mitja taula cap amunt, sent conscients que ens enfrontem a equips de molta envergadura i amb més mitjans que el nostre", ha afegit el tècnic.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari