L’FS Montcada és a tan sols un punt de l’ascens

Els homes de Jordi Rozas superen el Manlleu per 2-6

L’FS Montcada està a tan sols un punt d’aconseguir l’ascens de categoria a Segona Nacional, després de la victòria que va obtenir ahir a la pista del Manlleu per 2-6 en un matx que es va resoldre a la segona part. A la primera, el Montcada es va avançar en el marcador amb un 0-2, però el rival, que va jugar tancat al darrera per sortir al contraatac, li va sortir bé el seu plantejament, ja que va aprofitar bé dues contres per igualar el matx. Els homes de Jordi Rozas van seguir fidels al seu joc i abans del descans van obtenir el premi d’un altre gol, arribant-se a la mitja part amb un 2-3. A la represa, l’FS Montcada va jugar millor que a la primera, rectificant alguns detalls de la primera meitat, unes correccions que li van suposar ampliar la diferència amb tres gols més. Els autors de les dianes del Montcada van ser Gerard Esteller (2), Adrià Esteller, Roger Bonet, Jordi Martí i Mario Litrán. El pròxim 5 de maig, el Montcada podria aconseguir l’ascens matemàtic de categoria si empata o guanya contra el Riudellots al pavelló Miquel Poblet. El club té previst preparar una celebració en el cas que l’FS Montcada aconsegueixi pujar. “Volem que sigui un dia molt especial, esperem sumar el punt que ens falta, tenint en compte que encara no hem perdut cap partit”, ha dit el tècnic, Jordi Rozas.