L’FS Ripollet acaba amb la bona ratxa del Broncesval com a local (5-7)

L’equip de Javi Ruiz no ha pogut aconseguir la setena victòria seguida al pavelló Miquel Poblet

Paco, autor de dos gols, en una acció del partit contra el Ripollet
Rafa Jiménez

El Broncesval Montcada no ha pogut aconseguir la seva setena victòria consecutiva al pavelló Miquel Poblet i ha perdut un intens derbi vallesà contra l’FS Ripollet (5-7). El Ripollet ha controlat la pilota a la primera meitat i ha fet el primer gol del partit a 11 minuts del descans. Quan era més intens el domini visitant, el Broncesval ha aprofitat algunes jugades al contraatac per donar-li la volta al marcador amb quatre gols aconseguits per Gerard, Xexi i Paco, en dues ocasions. Amb el 4 a 1, s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, el Ripollet ha retallat distàncies fins al 4 a 3, però el Broncesval ha augmentat distàncies amb el cinquè gol de Juanito. L’equip visitant no s’ha donat mai per vençut i ha acabat aconseguint els tres punts fins al definitiu 5 a 7.