Les integrants del club que van participar al II Trofeu Summer
CG La Unió
Les jugadores de l'aleví femení, amb la seva entrenadora, a Guissona

HANDBOL
L’aleví femení del CH La Salle va aconseguir la tercera posició a la fase final nacional que es va disputar el 4 de juny a Guissona. L'equip que entrena Rocío Villarreal va perdre les semifinals, per només un gol de diferència, contra el Joventut Handbol Mataró i va poder guanyar la final de consolació contra l'Escola Sant Miquel de Cornellà.  "Per a les noies ha estat una gran experiència i han gaudit molt amb la possibilitat de disputar una fase final", ha dit la seva entrenadora, Rocío Villarreal. Prèviament, l'aleví femení, format per jugadores de segon anys, havia estat el millor equip del Vallès Occidental i va superar una fase territorial.

GIMNÀSTICA RÍTMICA
La infantil A Núria Álvarez i la benjamina A Sheila Rogel, del CG La Unió, van obtenir l’onzè lloc a la final nacional que es va disputar el 4 de juny a la Bisbal d'Empordà. Un dia abans, Rogel va aconseguir la victòria mentre que Álvarez i Lucía Pina (infantil B) van ser terceres al II Trofeu Summer que es va disputar a Vilanova del Camí. Els equips aleví B i infantil B van ser segons. El CG La Unió celebrarà l’11 de juny el festival de fi de curs al pavelló Miquel Poblet (18h).

NATACIÓ
L’EN Montcada va destacar especialment a la categoria cadet durant la final nacional disputada el 4 de juny a Igualada. Claudia Garrote va guanyar les curses de 100 metres papallona i lliures mentre que Natàlia Castro va ser la millor als 100 braça i segona als 100 lliures. Marc Grau va guanyar els 100 lliures i va ser segon als 100 papallona. L’equip cadet mixt va guanyar la cursa de relleus dels 4×50. Els altres podis locals van ser per a la benjamina Carla Misas (segona als 25 esquena); els infantils Nadia Misas (segona als 100 esquena), Eloy Quero (segon als 100 lliures) i Martí Toldos (tercer als 100 papallona); i els juvenils Marta Mérida (segona als 100 papallona) i Martín Casado (tercer als 100 braça). La resta de la representació local va estar formada pel benjamí Guillem Artés, quart, als 25 esquena; l’aleví Arnau Bofill, cinquè als 50 esquena i la infantil Nadia Misas, quarta als 100 lliures. Els infantils Nadia Misas i Eloy Quero també van participar a les proves dels 100 lliures i els 100 esquena, respectivament, aconseguint la quarta i sisena posició. La juvenil Marta Mérida va ser cinquena als 100 lliures.