L’IME obre les inscripcions per a les lligues d’estiu i d’hivern de futbol 7

Les competicions es faran per primer cop a l’Estadi de la Ferreria, en substitució de la pista coberta

L’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) ha obert el termini d’inscripció per al torneig de futbol 7 d’estiu, que aquest any canvia d’ubicació i passa de la pista municipal coberta a l’Estadi de la Ferreria. Les inscripcions s’han de fer fins al 18 de maig a les instal·lacions de l’IME, al carrer Tarragona, 32, de dilluns a dijous de 9 a 13 i de 17 a 19h. El preu d’inscripció és de 500 euros per equip –la lliga en permet un màxim de 16 conjunts– i inclou els arbitratges i l’assegurança.

La lliga regular es disputarà de l’11 de juny al 12 de juliol. El grup A jugarà els dilluns, dimecres i divendres, de 19 a 22h, i el B ho farà els dimarts i diojus de 19 a 22h i els dissabtes al matí. La semifinal i la final tindran lloc del 14 al 18 de juliol. Tindran trofeu i obsequi els quatre equips millor classificats al play-off.

Avui també, i fins al 15 de juny, l’IME obre el termini d’inscripció per a un torneig anual de futbol 7, que també es disputarà a l’Estadi de la Ferreria. La quota d’inscripció és de 1.200 euros per equip i la lliga es disputarà els dimecres, de 19 a 21h i els divendres, de 19 a 22h. Tindran trofeu i obsequi els quatre conjunts millor classificats.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari