L’infantil A del FB Montcada guanya la lliga i puja a Preferent per primer cop en la història del club

L’aleví A també guanya la lliga i obté l’ascens a Primera Catalana

L'infantil A celebrant el títol de campions
FB Montcada

Amb uns números increïbles i 3 jornades d’antelació, l’infantil A del FB Montcada guanya la lliga a Primera Catalana i obté l’ascens a Preferent per primera vegada en la història del club. L’equip va aconseguir el títol de campions després de guanyar a casa per 5-1 el Sabadell Nord en la jornada anterior. Amb aquesta victòria, l’infantil A segueix amb uns números rècord de 26 victòries, un empat i cap derrota, sent l’únic equip invicte a la lliga.

Aquest ascens és una fita històrica per al club, ja que per primera vegada un equip del FB Montcada competirà a la categoria preferent. “Els nois han estat a un nivell excel·lent i l’ascens és un premi merescut i històric pel club. La temporada ha sigut una experiència fantàstica i molt gratificant”, destaca Rafa Muriel, tècnic del FB Montcada. A més, ha volgut enviar un missatge d’ànim a dos dels seus jugadors: “La part negativa són les lesions de gravetat que han patit Brandon i Andreu, el més important és la salut dels nois”.

Els nois han estat a un nivell excel·lent i l’ascens és un premi merescut i històric pel club. La temporada ha sigut una experiència fantàstica i molt gratificant

Rafa Muriel, tècnic del FB Montcada

Més campions

L’aleví A del FB Montcada també es va proclamar campió de lliga aquest cap de setmana després de superar per 4-2 el Planadeu-Roureda, 2n classificat. Els nois montcadencs han aconseguit el títol de lliga i l’ascens a Primera Catalana amb 4 jornades d’antelació i uns números espectacular: 23 victòries, 0 empats i 3 derrotes amb 159 gols a favor i 46 en contra. “Als nois sempre els hi dic que tot esforç i sacrifici té la seva recompensa, i ser campions ha sigut la seva. Estic molt orgullós del grup, ja que han treballat molt i bé”, subratlla Javier Adalid, tècnic de l’aleví A del FB Montcada. En la seva lliga, el grup 12 d’Aleví Segona Divisió també es troba un altre equip montcadenc, la UE Sant Joan que se situa cuer amb 3 punts.

Als nois sempre els hi dic que tot esforç i sacrifici té la seva recompensa, i ser campions ha sigut la seva. Estic molt orgullós del grup, ja que han treballat molt i bé

Javier Adalid, tècnic de l’aleví A del FB Montcada
L’aleví A del FB Montcada amb el seu entrenador, Javier Alid, al capdavant
Javier Alid

Els títols de campions de lliga de l’infantil i aleví A se suma el que ja van aconseguir els nois del prebenjamí A a principis del mes d’abril. Per tant, el FB Montcada ja té tres trofeus de campions en aquesta temporada 2022/2023.

Seccions:

Deixa un comentari