Lluís Tort (UltraJam) exhibeix un gran estat de forma a Sant Andreu de la Barca i Hostalric

Una setmana després de guanyar la cursa de 12 km de l’HosTrailRic, el montcadenc ha estat segon a la de 10 km de la Sísmica

Lluís Tort, amb el trofeu que va guanyar la setmana passada a Hostalric
UltraJam

Lluís Tort, atleta de la secció UltraJam de la JAM, ha aconseguit la segona posició a la cursa de 10 quilòmetres de la Sísmica que s’ha disputat aquest diumenge a Sant Andreu de la Barca. El montcadenc va fer el recorregut en un temps final de 50 minuts i 42 segons. L’èxit de Tort arriba una setmana més tard de la victòria que va aconseguir a la cursa de 12 quilòmetres de la HosTrailRic que es va disputar el 19 de febrer. El montcadenc va guanyar la cursa amb un temps de 55 minuts i 26 segons.