L’Open Internacional Ciutat de Montcada celebra enguany la seva 25a edició

El torneig comença aquest dilluns a l’Espai Cultural Kursaal i s’allargarà fins al 3 de juliol amb 218 jugadors inscrits

L’Open Internacional Ciutat de Montcada que organitza l’UE Montcada celebra enguany la 25a edició i ho farà tornant a l’Espai Cultural Kursaal després que l’any passat es disputés a l’Hotel Sercotel Ciutat de Montcada per la convocatòria de les eleccions generals. L’Open, que tindrà tres grups de competició, s’inicia aquest dilluns -l’acte d’inauguració començarà a les 16.30h- i es disputarà fins al 3 de juliol -cada partida es jugarà a les 17h. Les inscripcions ja estan tancades i s’han apuntat un total de 218 jugadors (106, al grup A; 55, al B; i 57, al C). El número u del rànquing és el rus Evgeny Vorobiov.

Com aperitiu, aquest diumenge s’ha disputat al pavelló Miquel Poblet, en horari de matí i tarda, la 3a edició de l’Open Blitz. El cubà Kevel Oliva ha estat el guanyador d’una competició que va comptar amb la participació de 79 jugadors. Oliva va obtenir un total de 8,5 punts i va acabar per davant dels peruans Filemón Cruz i Deysi Cori. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari