L’UB MiR es col·loca segon a un punt del líder, el Minguella

Els blaus guanyen el cuer, el Lliçà d’Amunt (82-67)

El base Ricard Lozano dirigint el joc de l'UB MiR contra el Lliçà d'Amunt
Lluís Maldonado

L’UB MiR ha estrenat la segona volta amb una victòria a casa aquest diumenge contra l’equip més fluix del grup, el Lliçà d’Amunt (82-67). El partit va començar bé per als montcadencs que van aconseguir un aventatge de partit en els primers compassos de partit amb un 24 a 6 al marcador, però el rival va reaccionar i va tancar el primer període retallant-lo a 27 a 18. Al descans el marcador era de 45 a 32. “Ha estat el partit típic de començament de competició despres de festes de Nadal,on ens va costar trobar el ritme”, ha destacat el tècnic, Joaquim Sánchez. “El tercer quart va ser clau per acabar de trencar el marcador i portar la iniciativa al joc”, ha afegit. En aquests compassos el conjunt local va acabar amb 19 punts d'avantatge,  67 a 48.

Miquel Bachot, amb 17 punts, va ser el màxim anotador, acompanyat dels 15 punts de Ricky Lozano, els 11 d'Aitor Murua i els 8 de Roger Gómez. L’equip, però, pateix a nivell defensiu: “Tenim problemes amb la continuitat defensiva, tenim moments bons però masses minuts on el rival anota molt fácil, és una faceta molt important del joc on hem de millorar força”, ha advertit Sánchez. L’entrenador ha posat l’accent a pensar en el proper partit contra el Sant Adrià, un rival directe que té el mateix balanç de victòries, però amb un partit menys.

Els montcadencs són provisionalment segons a la classificació amb 20 punts en 12 jornades, amb un balanç de vuit victòries i quatre derrotes i és el conjunt màxim encistellador del grup setè de Segona Catalana. Està a només un punt del líder, el Minguella, però que té un partit menys. De moment el grup està molt igualat, ja que només separen dos punts entre el líder (21) i el tercer (19).