L’UD Santa María supera clarament l’Ametlla del Vallès (5-2)

Al final de la primera volta, l’equip d’Alfonso Torres és cinquè i segueix a prop de la zona de promoció d’ascens

Els jugadors de l'UD Santa María, celebrant el quart gol del partit contra l'Ametlla del Vallès (5-2)
Rafa Jiménez

L’UD Santa María encadena tres victòries seguides al grup 9è de Quarta Catalana i aquest dissabte ha superat a l’estadi de la Ferreria un rival directe com el CF Ametlla del Vallès amb un clar 5 a 2. Adrià Armengou (33’ i 77’), Quim Trias (38’ i 63’) i Joan Obdulia (86’) han estat els autors dels gols del club de Terra Nostra que sempre ha portat la iniciativa en el marcador i que al descans guanyava amb un 2-1. Amb aquest tres punts, l’equip d’Alfonso Torres es consolida al final de la primera volta a la cinquena posició amb 30 punts, a quatre de la promoció d’ascens.