L’UD Santa María suspèn el seu últim partit per manca de jugadors

L’objectiu del club és acabar la temporada i dissenyar un nou projecte per al futur

L’UD Santa María va demanar a la Federació Catalana de futbol suspendre el seu últim partit contra el Can Mas Ripollet. El tècnic Pere Ricart només tenia disponible 9 dels 18 jugadors de la seva plantilla per motius laborals i de salut. A més, alguns futbolistes claus com els germans Vendrell i Fernando Hernández han marxat al Turó de la Peira  (Segona Catalana).

Al tancament d’aquesta edició, la intenció dels responsables de l’entitat de Terra Nostra era jugar la propera jornada al camp de l’Atlètic Besòs per poder acabar la temporada i començar a dissenyar un nou projecte. Encara que les baixes contra el Can Mas Ripollet van ser  justificades, això no ens pot tornar a passar. Volem acabar aquest curs dignament i fer una reestructuració pensant ja en el futur”, comenta l’entrenador, Pere Ricart. 

 

Amb un partit menys que alguns dels seus rivals, l’UD Santa María ocupa la part mitja baixa de la classificació amb 13 punts. Ja fa tres jornades que no guanya i en el seu últim partit va patir una contundent derrota a casa contra el Sant Quirze B (2-7).  

Seccions:

Deixa un comentari