L’UE Sant Joan-Atlètic critica el repartiment de subvencions i anuncia una acció de protesta

Es concentarà el proper divendres davant la porta de l’Ajuntament

L’UE Sant Joan-Atlètic organitzarà el proper divendres un acte de protesta davant de l’Ajuntament per demanar al consistori que les subvencions econòmiques que atorga siguin equitatives amb les categories que cada club defensa. L'entitat de Can Sant Joan critica al regidor d’Esports, Salva Serratosa (ERC), per "deixadesa de funcions" i lamenta que ni ell ni l’alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), hagin atès les seves peticions per mantenir una reunió. Mitjançant un comunicat, la junta directiva de l’UE Sant Joan-Atlètic també considera que se li va faltar al respecte perquè no va ser convidada a participar en el procés de creació del Futbol Base Montcada i deixa entreveure la possibilitat de presentar en bloc la seva dimissió.

Consultat per la redacció de LaVeu.cat, el regidor d’Esports ha lamentat la publicació d’aquest comunitat i ha explicat que l’Ajuntament va avançar el pagament de la subvenció a l’UE Sant Joan-Atlètic per poder fer front a les multes imposades per la Federació Catalana de Futbol pels incidents protagonitzats per alguns dels seus aficionats durant la passada temporada. Serratosa afirma que es va reunir amb la junta el 8 de setembre i ha confirmat que, cara al proper any, el consistori està treballant en un nou model de repartiment de les ajudes que tingui en compte les despeses federatives que ha d’assumir cada club. A l’espera que arribi aquest nou sistema, el regidor d’Esports veu complicat trobar una solució immediata: "Esperem poder parlar amb la junta perquè no dimiteixi i puguem trobar una solució a mig termini. Ara mateix podem fer ben poc perquè l’Ajuntament no té una màquina de fer diners i, en cas de tenir-la, no podem repartir-los alegrement". En relació a la creació del Futbol Base Montcada, Serratosa es mostra partidari de que els clubs col·laborin, però defensa que l’Ajuntament no es pot ficar en la gestió i els acords que tenen les entitats privades.

Fitxatge. El club de Can Sant Joan també és notícia perquè ha anunciat la incorporació d’Albert Jiménez. El davanter montcadenc, que va marxar aquest estiu a la Fundació Esportiva Grama, torna al club de Can Sant Joan, tot i que no va poder debutar aquest diumenge al camp del seu ex-equip perquè encara no s’havia tramitat la seva fitxa federativa.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari