L’UE Sant Joan-Atlètic deixa escapar dos punts contra el CD Carmelo (2-2)

Els visitants han aconseguit l’empat amb un gol al minut 89

L'UE Sant Joan-Atlètic es va afegir als actes del Dia Internacional del càncer de mama
Juan Vicente Torres

L’UE Sant Joan-Atlètic ha deixat escapar un punt aquest migdia a l’estadi de Can Sant Joan contra el CD Carmelo (2-2). Els montcadencs s’han avançat en el marcador al minut 10 amb un gol de Miguelito després d’un llançament de penal. Amb aquest resultat s’ha arribar al descans. Al minut 75, els barcelonins han empatat el partit amb un gol de Josep Sanahuja. A manca de vuit minuts per al final, l’equip de José Manuel Martín ‘Pinti’ s’ha tornar a posar per davant gràcies un altre gol de penal materialitzat per Albert Jiménez (82’). Quan semblava que els tres punts es quedarien a Can Sant Joan, el CD Carmelo ha salvat un punt amb un gol de Javier Escarmena a l’últim minut. Després de set jornades, els homes de ‘Pinti’ ocupen la desena posició del grup 2n de Segona Catalana amb 10 punts i la propera jornada jugaran al camp del Canyelles.