L’UE Sant Joan-Atlètic derrota el CF Lloret (4-2) i és el primer líder al grup 1r de Primera Catalana

Repàs a la resta de la jornada en el primer cap de setmana de competició oficial

L'UE Sant Joan-Atlètic va fer quatre gols en el primer partit de la temporada
Laura Grau

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L’UE Sant Joan-Atlètic ha començat amb bon peu la seva segona temporada a Primera Catalana amb una victòria a l’estadi de Can Sant Joan contra el CF Lloret (4-2). Tot i encaixar un gol en contra al minut 10, l’equip de Paco Hidalgo va reaccionar ràpidament amb el gol aconseguit per Antonio García quatre minuts després. Abans del descans, els montcadencs li van donar la volta al marcador amb un segon gol materialitzat per Oriol Martínez al 42’. El partit es va mantenir igualat durant la segona meitat fins que Marc Pilar va fer el tercer gol local al minut 81. Quan semblava que el partit estava sentenciat, el CF Lloret li va donar una mica més d'emoció amb un segon gol que va arribar a l’últim minut. Abans del final, Oriol Martínez va marcar el seu segon gol, deixant el marcador en un definitiu 4 a 2 que situa l’UE Sant Joan-Atlètic com a primer líder, encapçalant un grup format per un total de set equips que també van guanyar en el debut.

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana, Grup 2n
El CD Montcada no va poder començar millor en el seu retorn a Segona Catalana després d’aconseguir l’ascens la temporada passada i va debutar amb una contundent victòria al camp de l’Agrupació Sant Andreu de la Barca per 0 a 4. L’equip de José Antonio Montes va deixar sentenciat el partit abans del descans amb tres gols aconseguits per Álvaro García (18’), Jorge Berjano (35’) i Marcos Guerrero (38’). A la segona part, Álvaro García va tornar a marcar al minut 62 per deixar el marcador en el definitiu 0 a 4. Després d’aquest primer triomf, els verds són els primers líders del grup 2n de Segona Catalana, encapçalant un grup format per un total de cinc equips que tambén ha guanyat a la primera jornada.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 9è
L’UD Santa Maria ha entrat amb bon peu al grup 9 de Tercera Catalana i va debutar amb una victòria a l’estadi de la Ferreria contra el CF La Torreta (3-1). Quim Trias va aconseguir el primer gol de la temporada al minut 16 i els de Terra Nostra van marxar al descans amb la victòria per la mínima. Al minut 56, l’equip de La Roca del Vallès va empatar el partit, pèro el conjunt de Robert Villa va reaccionar amb dos gols més aconseguits per Jordi Moreno al 77’ i al 88’. Després d’aquest primer triomf, els montcadencs ocupen la segona posició, empatat amb altres sis equips que també van guanyar a la primera jornada de competició.