L’UE Sant Joan-Atlètic empata contra el CF Lloret (1-1) i demana justícia per a Sergio Mármol

Repàs a la resta dels resultats del cap de setmana per als equips locals

Els jugadors d'ambdós equips es van fer una fotografia amb el jove montcadenc
Sílvia Alquézar
El jove Sergio Mármol va rebre un petit homenatge per part de l'UE Sant Joan el mes passat
Sergio Mármol, acompanyat dels seus familiars i responsables de l'UE Sant Joan-Atlètic

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L'UE Sant Joan-Atlètic encadena tres jornades sense perdre amb tres empats consecutius que el mantenen, però, a la tercera posició per la cua amb 7 punts. Aquest diumenge, l'equip de José Manuel Martín 'Pinti' va exhibir un gran nivell de joc contra el CF Lloret, un dels equips més forts de la categria que és quart a la classificació. Tot i el bon inici dels locals, el conjunt del Maresme es va avançar en el marcador a la mitja hora de joc i amb el 0 a 1 es va arribar al descans. A la represa, els de Can Sant Joan van buscar la porteria contrària fins que van trobar la recompensa al minut 55 gràcies a una acció de José Sánchez. El marcador ja no es va moure amb un just repartiment de punts entre ambdós equips. El partit d'aquest diumenge va tenir un inici molt emotiu ja que el club de Can Sant Joan va voler homenatjar Sergio Mármol, el jove montcadenc que lluita per recuperar-se de les greus seqüeles que pateix a consecuència de la pallissa que va rebre ara fa un any a la porta d'una discoteca. Acompanyat pels seus familiars, Sergio va saltar a la gespa per rebre una sentida ovació per part de l'afició i dels jugadors d'ambdós equips. Els futbolistes locals lluïen una samarreta amb el lema 'Justícia para Sergio' i el jove montcadenc va rebre com a obsequi una samarreta de l'UE Sant Joan-Atlètic amb el seu nom i una bufanda de l'EF Montcada.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l'EF Montcada encadena tres victòries consecutives després de guanyar aquest diumenge al camp del FC Sant Quirze (0-2). L'equip d'Antonio Moya va fer un partit molt seriós contra un rival que encara no havia perdut cap partit aquesta temporada. Amb dos gols a cada meitat aconseguits per Sandra de la Cruz (14') i Ainara Talavera (54'), les montcadenques van sumar tres punts més i pugen fins a la cinquena posició amb 12. A la propera jornada, les 'reds' rebran la visita del CFJ Mollerussa.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
Tercer empat consecutiu per al sènior A del CH La Salle, que va tornar amb un punt de la pista del Joventut Handbol Mataró (28-28) després d'un final d'infart amb un protagonisme inesperat per al seu porter, Ricard Presas. Els mataronins van dominar clarament l'inici del partit i al descans, guanyaven amb un contundent 16 a 10. Els lassal·lians, però, mai es van rendir i van arribar amb opcions als últims segons. El Mataró semblava que tenia el partit guanyat quan, a manca de 13 segons, aconseguia fer el 28 a 27. A la desesperada, l'equip de Jaume Puig es va llançar a l'atac amb la incorporació del seu porter que va ser l'autor del gol de l'empat sobre la botzina final. Amb aquest punt agònic, els lassal·lians són sisens amb 7 punts i la propera setmana rebran la visita de l'Handbol Sant Cugat. També a Mataró, el sènior femení del CH La Salle no va tenir la mateixa sort i va perdre el seu cinquè partit en cinc jornades per un contundent 38 a 20.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada va descansar aquest cap de setmana ja que el partit que havia de disputar el dissabte al camp del FC Llorençà es va suspendre per problemes tècnics amb la il·luminació de l'estadi on s'havia de jugar. A manca de la confirmació de la data definitiva, els verds ocupen ara la segona posició amb 21 punts, a tres de l'UE Sabadellenca, que va sumar la seva octava victòria seguida al camp del CF La Romànica (1-4). A la propera jornada, els verds visitaran el camp de l'At. Can Deu. D'altra banda, el sènior femení verd no va tenir cap opció al camp del CE Mercantil i van perdre per 9 a 0. L'equip de Judith Fernández i Oriol Roig es quende, amb sis punts, a la part mitja de la classificació i la propera setmana rebran la visita del cuer, el CF Capellades.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
Sembla que l'UD Santa María ja s'ha adaptat a la nova categoria i aquest dissabte va aconseguir al camp de l'UE Avià B (2-4) la seva tercera victòria consecutiva. L'equip d'Alfonso Torres va fer un partit molt seriós i es va avançar en el marcador amb un gol de Quim Trias al minut 5. El conjunt avianès va poder empatar poc abans del descans, però els de Terra Nostra van imposar la seva superioritat a la segona part amb tres gols més aconseguits per Quim Trias (49'), Genís Rosa (52') i Sergi Valiente (74'). A cinc minuts del final, l'UE Avià B va marcar el seu segon gol que, en cap moment, va posar en perill la victòria dels montcadencs, que pugen fins a la setena posició amb 13 punts. A la propera jornada, l'UD Santa María rebrà la visita del CF La Romànica.

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Tercera Catalana, Grup 1r
El Broncesval Montcada segueix sense poder puntuar com a visitant i aquest diumenge va encaixar una nova derrota a la pista de l'FS Isur Hnos. Sánchez (9-6). El partit es va posar de cara per als montcadencs quan, als sis minuts de l'inici, guanyaven per 0 a 2 gràcies als gols de Sergi Ceciliano (4') i Víctor Andrés (6'). Els egarencs van reaccionar i li van donar la volta al marcador fins al 3 a 2. Abans del descans, encara es van poder veure més gols i dues accions d'Álex Terraga (14') i Ignacio Caño (19') van deixar el marcador amb un empat a 4. A la segona part, l'equip d'Álex Fernández es va tornar a avançar amb dos gols d'avantatge gràcies a les accions de Víctor Andrés (25') i Nacho Caño (26'). Quan semblava que podria arribar la primera victòria del Broncesval a fora de casa, l'FS Isur Hnos. Sánchez va reaccionar a vuit minuts del final amb cinc gols que van provocar la tercera derrota en cinc jornades dels montcadencs, que baixen fins al novè lloc amb 6 punts. A la propera setmana, el Broncesval jugarà al pavelló Miquel Poblet contra l'AE Centelles.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l'UB MIR no guanya des de l'1 d'octubre i aquest dissabte va encaixar la tercera derrota consecutiva a la pista del Bàsquet La Mina (73-52). Després d'aquesta ensopegada, els homes de Marta Balaguer baixen fins a la cinquena posició per la cua amb 8 punts, empatats amb altres tres equips: BC Sant Joan Despí B, AE Stucom i CB Imma. A la propera jornada, els blaus jugaran al pavelló Miquel Poblet contra el segon classificat, l'FC Martinenc B. D'altra banda, el sènior femení de l'UB MIR va encaixar la seva tercera derrota en quatre jornades contra el CB Sant Feliu Codines (34-52) i és quart per la cua amb 5 punts, empatat amb altres tres equips.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs continua sense poder sumar cap punt i aquest diumenge va encaixar la tercera derrota en tres jornades contra l'Esportiu González-Serra (1-4). Els montcadencs es van posar per davant en el marcador amb un gol de Raul Alonso al minut 3, però l'equip egarenc va reaccionar abans del descans amb dos gols i va fer dos més a la segona part fins al defitiniu 1 a 4. L'AE Can Cuiàs és penúltim amb 0 punts i la propera setmana jugarà a la pista de l'Amics del Pou-Nou Escorial B.

Futbol Sala. EF Montcada/CFS Montcada B. Segona Catalana, Grups 3r i 1r
L'EF Montcada va sumar aquest dissabte el seu primer punt de la temporada amb un empat a casa contra el CE Franscicans Sabadell (6-6). El partit va tenir constants moviments en el marcador i la primera meitat va finalitzar amb un empat a 2 gràcies a la reacció de l'equip de José Luis Carrasco, que amb dos gols de Jorge Ignacio Navarro (18') i David Rubio (19'), va remuntar un 0 a 2 en contra. A la segona part, els vermells van agafar un clar avantatge fins al 5 a 2 amb gols de José Luis Carrasco (21'), Tomás Ángel Joven (23') i Adil Khella (27'). Els sabadellencs, que venien a Montcada amb dues victòries en dues jornades, van tornar a igualar el partit a 5 amb tres gols en tres minuts. Al 36', Alejandro Ronco va tornar a avançar l'equip vermell que no va poder lligar els tres punts per culpa d'un sisè gol encaixat a pocs segons de la botzina final. L'EF Montcada és penúltim amb 1 punt i el seu proper partit serà a la pista de l'FS Grups Arrahona B.

A la mateixa categoria, però al grup 1r, el CFS Montcada B continua sense puntuar i aquest dissabte va encaixar la seva tercera derrota en tres jornades contra el Sala Aiguafreda (2-10). Els montcadencs perdien al descans per 1 a 3 i es van enfonsar als últims sis minuts de partit amb sis gols en contra. David Grasa, amb dues accions a cada meitat als minuts 19 i 30, va ser l'autor dels dos gols del CFS Montcada B, que és un dels quatre cuers amb 0 punts. A la propera jornada, el conjunt de Xavi Romeo jugarà a la pista de l'AE Montmeló.

Tennis de Taula. CTT La Unió. Segona A Provincial, Grup 2n
El primer equip del CTT La Unió es manté invicte després de quatre jornades i aquest diumenge va aconseguir una nova victòria contra el CTT Xarxa Malgrat (5-1) després de remuntar un partit que van començar perdent per 0 a 1. Els montcadencs segueixen sent líders del seu grup i a la propera jornada jugaran a casa dels Falcons Cases de Colònies. D'altra banda, el segon equip va aconseguir un còmode triomf contra un CTT Salllent B (6-0) format per jugadors molt joves.

Korfbal. CK Montcada A i B. Top A i Top B
El CK Montcada A va aconseguir aquest diumenge la primera victòria de la temporada a la pista del CE Vilanova i la Geltrú (18-21) que el situa, després de dos partits disputats, a la quarta posició d'una lliga de 7 equips amb 2 punts, i a l'espera de disputar dos partits ajornats contra el KC Platja d'Aro (15 de gener) i el Wallpa Athletic (4 de desembre). Abans, el 13 de novembre, disputarà el seu següent partit contra el KCB A. El segon equip del club local també va guanyar diumenge a la pista del CE Vilanova i la Geltrú B (13-20). Els montcadencs es mantenen invictes i sumen 4 punts en dues jornades, compartint la primera posició amb el KCB B, que serà el seu rival a la propera jornada, que es disputarà el 13 de novembre.

Korfbal. AE Montserrat Miró. Segona Divisió Nacional
L'AE Montserrat Miró, que havia guanyat els dos partits disputat fins ara, va perdre aquest diumenge el seu primer partit de la temporada contra el KCB C per un única cistella de diferència (17-18). Els montcadencs són quarts amb 4 punts i estan empatats amb el CK Badalona i el Lladonosa. El seu proper partit serà el 6 de novembre a la pista del UKSA, que encara no ha puntuat.