L’UE Sant Joan-Atlètic es proclama campió d’hivern a Segona Catalana

A la resta de la jornada, el CH La Salle va guanyar a la pista d’El Pilar Maristas mentre que CD Montcada, EF Montcada i Broncesval van perdre els seus respectius partits

Els jugadors de l'UE Sant Joan-Atlètic van celebrar amb l'afició la victòria que els dóna el lideratge.
Pilar Abián

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Segona Catalana. Grup 2n
La Unión ha fet història i s'ha proclamat campiona d'hivern del grup 2n de Segona Catalana gràcies a la seva victòria contra el fins ara líder, el Club Esportiu Premià (2-1). Albert Jiménez va ser el protagonista golejador del partit amb dues accions al minut 17 i 57 que van certificar una victòria que es va haver de lluitar fins al final després del gol del Premià, que va arribar a tres minuts del final. Amb aquest important triomf, l'equip de José Manuel Martín 'Pinti' finalitza la primera volta a la primera posició amb 36 punts, els mateixos que el Premià però amb el goal average favorable. Els de Can Sant Joan, que només han deixat escapar un punt a casa, tanquen una excel·lent primera volta amb un balanç d'11 victòries, 3 empats i 3 derrotes i confirmen la seva candidatura a l'ascens, sent l'equip amb el millor atac (40 gols a favor) i la tercera millor defensa (19 gols en contra).

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana. Grup 2n
Després d'encadenar dues jornades puntuant, el CD Montcada va tornar a perdre un partit al camp del CE Canyelles (3-0). L'equip barceloní es va avançar en el marcador poc abans del descans i el partit es va mantenir igualat fins als últims deu minuts finals quan els locals van certificar el seu triomf amb dos gols més aconseguits als minuts 80 i 89. Amb aquesta derrota, el conjunt de José Antonio Montes finalitza la primera volta en posició de descens. És tercer per la cua amb un balanç de tres victòries, cinc empats i nou derrotes.

Futbol femení. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
El sènior femení de l'EF Montcada continua sense reaccionar i ja encadena vuit jornades sense conèixer la victòria. Les 'reds' van tornar del camp del Femení Manu Lanzarote amb una contundent derrota per 5 a 1 i baixen fins a la l'onzena posició del grup 2n de Primera Catalana amb 18 punts. El partit disputat a Terrassa aquest dissabte va tenir poca història ja que el Manu Lanzarote ja guanyava al descans per 3 a 0. Nerea Talavera, al minut 79, va aconseguir el gol de l'honor per a les montcadenques, que encara tenen un partit pendent al camp del Soses Femení. L'equip de Yannik Llaugé, que va començar molt bé i va arribar a posar-se líder del grup, només ha pogut guanyat cinc partits en aquesta primera volta.

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Segona B. Grup 3r
Es va imposar la lògica i el líder del grup 3 de Segona B, l'Escola Pia, va derrotar el Broncesval Montcada en el partit que es va disputar dissabte a Sabadell (5-2). Els montcadencs van oferir una bona imatge, però no van tenir cap opció a la victòria. A l'inici de la segona volta, l'equip d'Álex Fernández continua a la cua de la classificació amb 8 punts amb una única victòria en 18 partits.

Handbol. CH La Salle Montcada. Primera Estatal. Grup D
El sènior A del CH La Salle va finalitzar la primera volta al grup D de la Primera Estatal amb una victòria a la pista d'El Pilar Maristas (28-35). La primera part a Saragossa va ser molt igualada i, al descans, els lassal·lians guanyaven per la mínima amb un 13 a 14. Albert Maresma i Pau Robert, amb 8 gols cadascun, van certificar la setena victòria de la temporada. Al final de la primera volta, els lassal·lians són sisens amb 17 punts.