L’UE Sant Joan-Atlètic perd injustament contra el líder

Ha fet més mèrits per guanyar, però l’EF Mataró s’ha emportat els tres punts amb un 1-2

Moment del minut de silenci en record de Manuel Ruiz Martín
Josep Ribas Bahí

La Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic ha merescut més en el seu partit contra el líder, l’EF Mataró, però ha acabat encaixant una derrota que l’allunya de les primeres posicions del grup 2n de Segona Catalana. La Unión ha rebut el primer gol en contra als 7 minuts amb la primera arribada dels visitants, però ha reaccionat bé i ha dominat el partit en busca de l’empat. Els montcadencs han estavellat una pilota al pal a la mitja hora de joc, però amb el 0-1 s’ha arribat al descans. Als cinc minuts de la represa, un defensa de l’EF Mataró ha tret una pilota de la mateixa línia de gol. Ha estat el preludi de l’empat de l’UE Sant Joan-Atlètic que ha arribat al minut 60 després de que Hurtado aprofités un rebuig del porter visitant. L’equip de ‘Pinti’ ha anat en busca de la victòria i ha obligat al líder a defensar-se en la seva pròpia àrea. En un contraatac, però i a dos minuts del final, l’EF Mataró ha acabat aconseguint el gol de la victòria. El partit ha acabat amb l’expulsió amb targeta vermella directa del local Santiago López i amb un petita tàngana final. Després d’aquesta derrota, l’UE Sant Joan-Atlètic ocupa la sisena posició amb 37 punts, a 8 punts de la segona posició que dóna dret a jugar la promoció d’ascens i que ara ocupa l’EE Guineueta.

Minut de silenci. Abans del partit, tots dos equips han guardat un minut de silenci en record de Manuel Ruiz Martín, soci fundador i primer president de l’UE Sant Joan-Atlètic, que va morir el 25 de febrer.