L’UE Sant Joan-Atlètic remunta contra l’Europa B (4-3) i encara és més líder

Sisena victòria consecutiva per al sènior femení de l’EF Montcada. CD Montcada, CH La Salle i Broncesval van perdre aquest cap de setmana

Els jugadors van celebrar al vestuari una victòria dedicada al seu capità, Rubén del Barrio
UE Sant Joan-Atlètic

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Segona Catalana. Grup 2n
L'estadi de Can Sant Joan va viure ahir un d'aquells partits que tarden a oblidar-se. L'afició, que va omplir les grades de gom a gom, va gaudir amb la increïble remuntada del seu equip que, al minut 70, perdia per 1 a 3 contra el CE Europa B i va acabar guanyant per 4 a 3. L'inici del partit no va ser fàcil i als 14 minuts, els de Can Sant Joan perdien per 0 a 2, amb un dels dos gols de penal. Sergio Canteria va retallar distàncies abans del descans. A la segona part, els barcelonins van fer l'1 a 3 al minut 70. El partit semblava sentenciat, però l'equip de 'Pinti' va demostrar una gran capacitat de reacció. José Luis Casillas va fer el 2 a 3 cinc minuts més tard i Francisco Javier Espinosa va ser el protagonista dels cinc últims minuts, sent l'autor dels dos gols, un de penal, que li van donar la volta definitivament al marcador. El triomf en un partit que semblava perdut és encara més vital després de conèixer el sorprenent empat del Premià a casa contra el Canyelles (2-2). Amb aquesta combinació de resultats, la Unió és encara més líder amb cinc punts d'avantatge sobre el segon i la propera setmana visitarà el camp de l'UD Cirera.

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana. Grup 2n
L'equip verd va fer un partit molt seriós al camp del tercer classificat, la Fundació Privada Hermes, però va acabar perdent per 2 a 0 després d'encaixar els dos gols a la segona meitat. L'equip de José Luis Montes va aguantar l'empat sense gols als primers 45 minuts disputats a Montgat i va rebre el primer gol al minut 72 després d'una jugada al contraaatc del seu rival.  A sis minuts del final, les il·lusions verdes es van esvair amb el segon gol en contra, que va arribar de penal. Després d'aquesta derrota, el CD Montcada baixa una posició i ara és tercer per la cua amb 21 punts. A la propera jornada, l'equip de Montes rebrà la visita de l'Escola Esportiva Guineueta.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
El sènior femení del club vermell va guanyar aquest cap de setmana al camp del CE Seagull (0-2) i amplia la seva ratxa de victòries amb sis consecutives. Tot i jugar contra un rival que lluita per no baixar, el partit no va ser fàcil per a les montcadenques que van viatjar a Badalona amb el handicap de disposar d'un únic canvi possible a la banqueta. Jessica León va obrir el marcador al minut 27 i amb el 0 a 1 es va arribar al descans. L'enfrontament no va quedar sentenciat fins a cinc minuts del final quan Nerea Talavera va fer el definitiu 0 a 2. Després de guanyar sis partits seguits, l'EF Montcada ocupa la vuitena posició del grup 2n de Primera Catalana amb 36 punts i s'apropa a un punt del setè lloc que ocupa l'EF Tàrrega. A la propera jornada, rebrà a casa la visita de l'ENFAF A.

Handbol. CH La Salle Montcada. Primera Estatal. Grup D
L'Handbol Sant Quirze està sent la gran revelació de la temporada i ocupa la segona posició amb 36 punts, a només un punt del líder, el BM Granollers B. El sènior A del CH La Salle no va poder fer res davant un rival en ratxa i aquest diumenge, va perdre a la seva pista amb un clar 29 a 22. Al descans, els montcadencs perdien amb un desavantatge de cinc gols (13-8) que es va anar ampliant a la segona meitat fins al definitiu -7. Ángel González, amb cinc gols, va ser el màxim golejador lassal·lià. Tot i la derrota, l'equip de Jaume Puig continua a la sisena posició amb 22 punts i la propera setmana tindrà un partit complicat al pavelló Miquel Poblet contra el líder, el BM Granollers B.

Futbol Sala. FS Montcada. Segona B. Grup 3r
El Broncesval Montcada va partir aquest dissabte la seva cinquena derrota seguida que l'enfosa encara més a l'última posició del grup 3r de Segona B. Tot i reaccionar bé a la segona part després d'anar al descans perdent clarament, els montcadencs no van poder evitar el triomf de l'Hospitalet Bellsport, que va marxar del pavelló Miquel Poblet amb un 7 a 8 favorable. A manca de nou jornades per al final de la lliga, l'equip d'Álex Fernández ocupa la darrera posició amb 14 punts i ja té un desavantatge de 10 punts amb el penúltim, que ara és l'FS Salou. A la propera jornada, els montcadencs jugaran un altre cop a casa contra el Playas de Castellón.