L’UE Sant Joan-Atlètic suma un punt al camp del Carmelo (1-1)

Els montcadencs han marcat primer, però han jugat gairebé tota la segona meitat amb un jugador menys

L’UE Sant Joan-Atlètic ha sumat un punt aquest migdia al camp del CE Carmelo (1-1) en partit corresponent a la 25a jornada del grup 2n de Segona Catalana. La Unión s’ha avançat en el marcador al minut 21 amb un gol d’Albert Jiménez i amb aquest resultat s’ha arribat al final de la primera meitat. El Carmelo ha empatat als cinc minuts de la represa i el partit s’ha complicat per als montcadencs quan l’àrbitre ha expulsat Rubén del Barrio amb una targeta vermella directa al minut 54. Tot i la inferioritat numérica, que s’ha igualat al 89’ amb l’expulsió d’un jugador barceloní, l’equip de José Manuel Martín ‘Pinti’ ha aguantat bé el resultat i suma un nou punt en el seu camí cap a l'ascens.