L’UE Sant Joan guanya el segon partit de la temporada contra l’UE Sants (3-2)

Repàs a la resta la jornada del cap de setmana per als equips locals

El capità Rubén del Barrio entrega el trofeu del campió de Segona Catalana a l'afició de Can Sant Joan
UE Sant Joan-Atlètic

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L'UE Sant Joan-Atlètic va sumar aquest diumenge la seva segona victòria de la temporada contra l'UE Sants (3-2) després d'un partit vibrant amb constants alternatives. Abans de l'inici del partit, el capità de l'equip, Rubén del Barrio, va entregar a l'afició el títol de campió de lliga de la temporada passada a Segona Catalana que el club va rebre a la 33a edició del Trofeo dels Campions que el diari Mundo Deportivo va organitzar el 4 de novembre a l'Hotel Rei Joan Carles de Barcelona. A nivell esportiu, el partit es va posar de cara quan, al minut 12, Álvaro Gómez va avançar els de Can Sant Joan en el marcador. Abans del descans, però, els barcelonins van empatar amb un gol de penal al minut 34. A la segona part, es va repetir la història. Albert Jiménez, al 67', va tornar a posar per davant l'equip de José Manuel Martín 'Pinti' que va veure com el rival tornava a empatar el partit 12 minuts més tard. Quan semblava que els de Can Sant Joan aconseguirien el cinquè empat seguit va arribar el gol de la victòria, aconseguit per Carlos Mellado al 80'. Amb aquests tres punts, els montcadencs pugen un esglaó a la classificació. Amb 11 punts, són quarts per la cua, però només estan a dos punts del setè lloc.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l'EF Montcada continua en ratxa i aquest diumenge va sumar la seva cinquena victòria seguida al camp del Mirasol Baco-Unión (0-2) amb dos gols de Sandra de la Cruz, aconseguits als minuts 38 i 72. Amb aquest nou triomf, l'equip d'Antonio Moya consolida la cinquena posició amb 18 punts, els mateixos que l'EF Tàrrega i, a tres punts, del segon, el CF Femení Manu Lanzarote.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada i l'UE Sabadellenca continuen invictes a Tercera Catalana després de l'empat (1-1) que es va produir en el seu enfrontament d'aquest diumenge a l'estadi de la Ferreria amb la presència d'unes 600 persones a les grades. Ambdós equips van arribar a aquest duel amb tots els partits guanyats i els sabadellencs, que són líders amb un partit més i que van rebre el suport d'una part de la seva afició, es van avançar en el marcador al minut 20. Abans del descans, els verds van poder empatar gràcies a una acció d'Alejandro Escruela. A la segona meitat, es va intensificar el domini de l'equip de José Antonio Montes que, tot i gaudir d'ocasions, no va poder fer el gol de la victòria final. A manca del partit ajornat que es disputarà el 16 de novembre al camp del CF Llorençà, el CD Montcada ocupa la segona posició amb 25 punts, a tres del líder. D'altra banda, el sènior femení del club verd va sumar un nou triomf al camp de l'UD La Planada B (1-4) gràcies als gols de Judith Ibáñez (10'), Susana González (50' i 65') i Iris Téllez (77'). Les montcadenques pugen fins a la setena posició del grup 2n de Segona Catalana amb 9 punts i encara estan pendent de la resolució del comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol en relació al partit ajornat contra el CF Vilomara.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
Després d'haver aconseguit quatre victòries seguides, l'UD Santa María va tornar a perder un partit de lliga aquest dissabte al camp del CF Llorençà (4-1). El matx es va posar de cara per als montcadencs quan, al minut 8, es van avançar amb un gol de Genís Rosa. L'equip d'Alfonso Torres semblava tenir el partit controlat fins al minut 74 quan va encaixar el gol de l'empat. A partir d'aquí, es van produir tres gols més en contra en els últims 10 minuts de joc que van certificar una derrota massa abultada i enganyosa. Tot i aquesta ensopegada, el club de Terra Nostra es manté a la setena posició amb 16 punts i la propera setmana jugarà el derbi contra el CD Montcada.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle encadena sis jornades sense perdre després de sumar aquest dissabte una nova victòria a la pista de La Salle Bonanova (24-27). Tot i la diferència en la classificació, el derbi de 'Salles' va ser més igualat del que es podia preveure. Al descans, els montcadencs guanyaven per 12 a 15, però els barcelonins van aconseguir empatar a 21. En aquell moment crític, un parcial de 0 a 3 va permetre augmentar el avantatge fins a la victòria final. Albert Maresma, amb 11 gols, va ser el màxim golejador de l'equip de Jaume Puig, que puja fins a la cinquena posició amb 11 punts, a cinc del líder, l'UE Sarrià. D'altra banda, el sènior femení lassal·lià continua sent el cuer a Lliga Catalana sense cap punt després de perdre a l'última jornada el seu setè partit a la pista del CH Vilamajor (34-18).

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Tercera Catalana, Grup 1r
El Broncesval Montcada continua sense puntuar com a visitant i aquest dissabte va encaixar una nova derrota a la pista del Vacarisses (6-5). Mario Litrán va obrir, al minut 9, el marcador per als montcadencs, que al descans guanyaven per 2 a 4 gràcies a les accions de Víctor Andrés (12' i 19') i Álex Terraga.  A la segona meitat, el Vacarisses li va donar la volta al resultat amb quatre gols en 13 minuts, del 23 fins al 36. A quatre minuts del final, Víctor Andrés va completar el seu hat-trick particular, però els montcadencs no van poder aconseguir el gol de l'empat. Després d'aquesta nova derrota, l'equip d'Álex Fernández baixa a la desena posició amb 9 punts.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l'UB MIR va encaixar aquest diumenge la seva cinquena victòria seguida a la pista del Bàsquet Nou Barris (65-48). Els montcadencs, que no guanyen des del 2 d'octubre, ocupen la quarta posició per la cua amb 10 punts i estan empatats amb altres dos equips: AE Stucom A i BFC Pav. Riera B. D'altra banda, el sènior femení del club blau va encaixar la seva quarta derrota seguida aquest diumenge a la pista del Bàsquet Sant Pol (74-36) i és antepenúltim amb 7 punts, empatat amb el penúltim, el CB Sant Feliu Codines.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs continua sent el cuer del seu grup després de no haver pogut aconseguir cap punt en cinc partits. Aquest cap de setmana, l'equip de Matías Ruiz va encaixar una nova derrota a la pista de l'FS GSport (4-0), que va marcar dos gols abans i després del descans.

Futbol Sala. EF Montcada/CFS Montcada B. Segona Catalana, Grups 3r i 1r
L'FS Montcada B va aconseguir aquest dissabte el primer punt de la temporada després d'empatar al pavelló Miquel Poblet contra el CE Port de Barcelona (3-3). L'enfrontament entre dos equips que encara no havien puntuat es va resoldre en una segona part boja on es van poder veure els sis gols. A manca de dos minuts per al final, els montcadencs perdien per 1 a 2 i van remuntar fins al 3 a 2 amb dos gols, en un minut, de Víctor Sánchez, que va fer els tres gols per a l'FS Montcada B. Quan la primera victòria local semblava estar molt a prop, va arribar el gol de l'empat de l'equip visitant. Ambdos equips estan empatats amb 1 punt i deixen l'ultim lloc, que ara ocupa l'AV Montigalà, que ha perdut tots els partits que ha disputat. Al grup 3r, l'EF Montcada va pedre a casa contra l'FS Sant Just (1-6). Amb 0 a 2 en contra al descans, José Luis Carrasco va retallar distàncies a l'inici de la segona part, però l'equip vermell no va tenir opcions d'evitar la cinquena derrota de la temporada. L'equip que dirigeix José Luis Carrasco suma un punt i comparteix la cua amb l'EF Barberà-Andalucía.

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona A Provincial. Grup 2n
El primer equip del CTT La Unió continua intractable i aquest cap de setmana ha aconseguit la cinquena victòria en cinc jornades a la pista del Falcons de Sabadell (1-5). Els montcadencs van remuntar un 1 a 0 en contra i mantenen la primera posició del grup amb 10 punts. D'altra banda, el sènior B del club, que juga a Tercera Provincial, també va guanyar a la pista del CATT Sant Celoni (3-4) i continua, amb quatre victòries i una única derrota, a la zona de promoció d'ascens.

Korfbal. AE Montserrat Miró. Segona Divisió Nacional
L'AE Montserrat Miró, que a l'última jornada disputada va perdre el seu primer partit de la temporada contra el KCB C (17-18), es va retrobar amb la victòria aquest diumenge a la pista del UKSA (11-17), que encara no ha puntuat. Els montcadencs tenen 6 punts i ocupen la tercera posició amb un balanç de tres victòries i una derrota.