Marc García està fent un bon paper a la Copa d’Espanya

El pilot local, de 13 anys, corre a la categoria de Premoto 3

Marc García durant una de les proves de la Copa d'Espanya
Ildefonso García

El montcadenc Marc García, de 13 anys, participa aquesta temporada a la Copa d’Espanya de Premoto 3, una nova competició que consta de 6 proves. Fins ara, ja se n’han disputat 4, on el pilot local, que corre amb l’escuderia francesa BMS, ha fet un bon paper. En el debut a la cursa que va tenir lloc a Alcarràs (Lleida), García va acabar a la sisena posició, mentre que a la segona prova, disputada al circuit de Xerés, no va poder travessar la meta perquè va patir una caiguda. La millor classificació del pilot montcadenc es va produir a la tercera prova, a Albacete, en què va finalitzar en segona posició. A la quarta cursa, al circuit de Motorland d’Alcañiz (Terol), Marc García va quedar exclós perquè la seva moto tenia sis marxes i la normativa estableix que només n’han de tenir cinc. Malgrat els contratemps, el pilot montcadenc es mostra molt content de la seva participació a la Copa d’Espanya. “Estic agafant experiència, perquè el meu objectiu és participar al Campionat d’Espanya”, ha dit el jove pilot, qui reconeix que el seu somni és “classificar-me per al Campionat del Món, amb 15 anys, a la categoria de Moto 3”. Marc García és un apassionat de les motos des de ben petit. El seu pare li va regalar una moto de bateria als 3 anys i, als 5, ja va participar a la seva primera cursa, on va acabar tercer. Les dues últimes proves de la Copa d’Espanya es disputaran el 15 de setembre a València i el 27 d’octubre a Navarra.