Marc Márquez visita Montcada per apadrinar l’acord Monlau-Repsol

L’acte també va servir per celebrar el quinzè aniversari de l’escola que, amb part de les seves instal·lacions al nostre municipi, forma mecànics, enginyers i pilots

Foto de família dels directius, pilots i professors de Monlau Competición i Repsol
Rafa Jiménez
Equip de Monlau Competición que participa al Campionat d'Espanya de Velocitat
Marc Márquez, durant la seva intervenció en una nau plena d'assistens
Marc Márquez, rodejat per María Elena Pérez i Juan Parra

Tres dies després de convertir-se en el pilot més jove de la història en guanyar un Gran Premi al Mundial de Moto GP, Marc Márquez ha visitat Montcada i Reixac aquest migdia per assistir a la presentació de l’acord entre Monlau Competición i Repsol, que augmenta el seu suport econòmic al centre docent, incloent beques pels seus millors alumnes. “Ara passem a ser un centre tecnològic Monlau-Repsol. Fem una joint venture –aliança comercial o estratègica– per afavorir-nos de les nostres respectives experiències”, explica David Simon, director tècnic de Monlau Competición. El centre, que té part de les seves instal·lacions al polígon de La Ferreria, és una escola que va néixer al 1998 amb l’objectiu de formar mecànics i enginyers per al món del motociclisme i l’automovilisme. En paral·lel, també forma pilots, com va ser el cas de Marc Márquez des dels 12 anys, i crea equips, com el que competeix aquesta temporada al Mundial de Moto 3 amb KTM, perquè els seus estudiants puguin fer les pràctiques amb motos i cotxes que estan a l’alta competició.  Durant aquesta temporada, Molau Competición també està present a la Copa i al Campionat d’Espanya de Velocitat, a les 24 hores de motociclismo del Circuit de Catalunya i a la Copa d’Espanya de Resistència.

L’acte, presentat pel periodista de TV3 Josep Lluís Merlos, també ha comptat amb la presència d’Emili Alzamora, director de Monlau Competició, i d’alguns dels seus pilots, entre ells,  Àlex Rins, campió a l’últim Gran Premi del Mundial de Moto 3, i el seu company Àlex Márquez. Iván Ventura, director del Grup Monlau, amb més de 30 anys d’experència en el món de la formació professional; Jaime Serrano, subdirector de Monlau Competición, i Pedro Fernández Frial, director general d’Estrategia i Control de Repsol, han elogiat la feina feta pel centre i els avantatges de la col·laboració amb l’empresa multinacional més important d’Espanya.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha comptat amb una representació formada per l’alcaldessa, María Elena Pérez, i el president de l’Àrea de Política Territorial, Juan Parra, tots dos del PSC. La delegació montcadenca ha aprofitat aquest acte per fer visitar
les instal·lacions que Monlau Competición té a Montcada i Reixac des del 2009. Aquesta nau és la seu del màster de enginyeria i del departament de competició. Al mateix temps que es fan classes, a Montcada es preparen els equips de l’escola que participen al Campionat d’Espanya de cotxes de resistència, així com en el Mundial i el Campionat d’Espanya de Velocitat de motociclismo. Durant la visita, l’alcaldessa ha afirmat que “és un gran orgull per a nosaltres tenir entre el nostre teixit econòmic empreses de referència a nivell nacional”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari