Marina Castro es queda a menys de cinc segons de la medalla als 800 metres

La nedadora montcadenca va acabar a la vuitena posició amb un temps de 8 minuts i 41 segons

Marina Castro, competint
CN Sabadell

Marina Castro va debutar ahir al Campionat d'Europa Júnior que es disputa fins al diumenge a Hongria. La montcadenca, del Club Natació Sabadell, va acabar a la vuitena posició la prova dels 800 metres lliures amb un temps de 8:41.51. Castro va nedar al matí a la darrera sèrie, aconseguint la tercera millor marca i millorant el seu temps personal. Posteriorment, es va disputar la sèrie més ràpida i la montcadenca va acabar a la vuitena posició, a menys de cinc segons de les medalles. La nedadora del CN Sabadell, de 17 anys, ha competit aquest dijous al matí a la sèrie preliminar dels 400 metres, millorant en tres segons la seva marca personal que ha deixat en 4:13.83. El seu ha estat el cinquè millor temps de les finalistes i aquesta tarda lluitarà per intentar aconseguir alguna medalla.