Marta León, campiona en infantil i cadet

El torneig s’ha disputat al Club Tennis Reixac entre el 18 i el 24 de juliol

Marta León amb les dues copes guanyades al Circuit Juvenil d'Estiu de Tennis

La montcadenca Marta León ha quedat campiona a les categories infantil i cadet al Circuit Juvenil d’Estiu 2011, organitzat al Club de Tennis Reixac entre el 18 i el 24 de juliol. En cadet, la jugadora local va començar derrotant Natalia González per 6-1 i 6-2 i, als quarts de final, va superar la cap de sèrie Marta Rodríguez per 6-4 i 6-2. Ja en semifinals, la tennista montcadenca va guanyar Alexandra Rodríguez per 6-2 i 7-5. A la final, Marta León es va imposar a Carla Riera per un clar 6-1 i 6-0.

Pel que fa a la categoria infantil, la jugadora del CT Reixac va iniciar el torneig amb un triomf davant de Sofia Llagostera per 6-0 i 6-1. En semifinals, León no va tenir cap problema per superar Marta Puig per un contundent 6-0 i 6-0. Ja a la final, la tennista de Montcada es va imposar a Jasmine Bovalem per 6-4 i 6-2. El campionat va ser molt intens i va comptar amb força participació, amb una dotzena de tennistes del CT Reixac “que van fer un gran esforç i un molt bon paper”, ha destacat el director esportiu del club montcadenc, Ferran León.