Monlau presenta els seus projectes esportius de la temporada 2014

Àlex Rins i Álex Márquez, que participen al Mundial de Moto3, han estat els grans atractius de l’acte que s’ha fet a les instal·lacions que l’escola té al polígon de la Ferreria

Imatge de família de tots els mebres dels equips competitius de Monlau
Rafa Jiménez
Àlex Márquez i Àlex Rins han volgut estar al costat dels pilots més joves de l'escola
Alba Cano, David Cebrián i Jordi Palomeras amb el cotxe que participaran a la Clio Cup 2014
Fabio Quartararo i María Herrera forman l'equip del Campionat d'Espanya de Velocitat

Monlau-Repsol Technical School ha presentat aquest migdia a les instal.lacions que té al polígon de La Ferreria els seus projectes esportius de la temporada 2014 que acaba de començar. Per primera vegada, els responsables d'aquesta escola dedicada al motor que forma pilots, mecànics i enginyers han fet públic al mateix temps els seus projectes al món de l'automovilisme i el motociclisme. Àlex Márquez i Àlex Rins, pilots que participen al Mundial de Moto 3, han estat dos dels grans atractius d'aquest acte. Monlau competición està dins de l'estructura tècnica del Team Estrella Galicia 0'0 que va aconseguir el subcampionat del món a Moto 3 la temporada passada amb Álex Rins. En el primer gran premi d'aquest 2014, el que es va disputar aquest cap de setmana a Qatar, l'equip on participa Monlau va assolir amb Álex Marquez la segona posició al Gran Premi de Qatar. Al marge de l'equip que participa al Mundial, Monlau té sis pilots de moto més distribuïts en dos equips: el Junior Team (amb el francès Fabio Quartararo, vigent campió del Campionat d'Espanya de Velocitat, i María Herrero) i el School Team (amb els joves Miguel Parra, Joan Uviña, Jeremy Alcoba i Borja Sánchez).

Al món de l'automobilisme, Monlau-Repsol Techical School tindrá 11 pilots (Àlex Carbonell, Fran Rueda, David Cebrián, Jordi Palomeras, Alba Cano, Jurgen Smet, Jaume Font, Nacho Gabari, Javier Lombardo, Luca Demarchi i Alfredo Salerno) que, distribuïts en diferents equips, participaran a la Seat León Eurocup, la Renault Clio Cup, el Campionat d'Espanya de Resistencia i el Michelin Endurance Series/Campionat d'Espanya de GT. Aquesta escola de motor amb seu a Montcada i Reixac partipa durant l'any en un total de 89 activitats de motos i cotxes, ja siguien curses o test, que serveixen per tancar el cicle de pràctiques dels seus alumnes.

L'acte d'aquest dimarts al polígon de la Ferreria ha comptat amb la presència dels màxims responsables del grup Monlau, entre els que estava el seu director general, Iván Ventura. L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha estat representat pel president de l'Àrea de Política Territorial, Juan Parra (PSC), i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Carles Paredes (CiU).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari