Montcada acull una trobada esportiva del CEVOS d’estudiants de primer d’ESO

L’acte s’ha fet aquest matí a la zona d’atletisme i els voltants del pavelló Miquel Poblet

Centenars d’estudiants de primer d’ESO de Ripollet, Cerdanyola, Montcada, Barberà i Badia han participat aquest matí en una trobada esportiva que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud, organisme que presideix actualment el regidor d’Esports de Montcada, el socialista Juan Parra.

Els alumnes han participat en activitats de caire lúdic i esportiu a les immediacions del pavelló Miquel Poblet i a la zona d’atletisme, en les quals adquireixen nocions sobre diverses disciplines esportives. La trobada ha comptat amb la presència dels estudiants de primer d’ESO dels tres instituts públics de Montcada. Parra ha valorat positivament aquesta jornada de convivència i promoció de l’esport escolar.

Montcada va ser seu al 2005 d’un esdeveniment esportiu similar: la trobada d’esportives alevins (a la imatge). En aquest cas, l’acte l’organitzava la Unió de Consells Esportius de Catalunya i al municipi es van reunir infants de tot l’àmbit de Barcelona i per això es van aplegar 2.000 nens i nenes.

Foto: IME

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari