Montcada Aqua reobrirà les seves portes el 22 de juny

La instal·lació s’adequarà a la nova normalitat per la Covid-19

Montcada Aqua s'adaptarà a les mesures d'higiene i aforament per obrir quan entrem a la fase 3
IME

Montcada Aqua, gestionada per l’empresa Geafe, té previst reobrir la instal·lació municipal a partir del 22 de juny, si el municipi entra en la fase 3 de la desescalada. La tornada s’adaptarà a la nova normalitat marcada per la Covid-19, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries tant pel que fa a les mesures d’higiene com d’aforament per reduir el risc de contagi de la malaltia. “Canvia la normativa i ens hem d’adaptar. Tenim moltes ganes de recuperar l’activitat i retrobar-nos amb els nostres usuaris”, ha comentat el coordinador del complex esportiu, Jesús Claramón.

Així, es faran tractaments i desinfecció a càrrec d’una empresa especialitzada, es reforçarà la ventilació dels espais per garantir la màxima renovació de l’aire, s’instal·laran elements de senyalització als diferents espais per garantir la distància mínima de seguretat entre els usuaris, s’adaptarà l’aforament al màxim permès per la conjuntura actual, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic per netejar-se les mans i s’ubicaran mampares de seguretat a la recepció, entre d’altres mesures.

Pel que fa a les activitats dirigides, la graella s’adequarà per poder mantenir el màxim nombre d’activitats als nous protocols, deixant el temps necessari entre sessions per a una correcta desinfecció i ventilació. També es limitarà l’aforament de les classes i es faran amb el mínim material possible i sense contacte. La sala de ciclo indoor acollirà el nombre màxim de bicicletes possibles, separades a metres cadascuna. Per poder assistir a les activitats dirigides, caldrà fer una reserva de plaça a recepció o a través del telèfon de Montcada Aqua (935650996). A partir de les 17h, que és quan hi ha més afluència de persones, hem pensat fer classes de 45 minuts per poder ampliar el nombre de sessions i donar cabuda a tothom”, ha comentat Claramón. Per a la sala de fitness, es recomana endur-se dues tovalloles, una per a la suor i una altra per col·locar-la sobre la maquinària.

Els vestidors i les dutxes romandran oberts, però amb les limitacions de la distància de seguretat, tot i que es recomana que els usuaris vinguin canviats de casa. Les piscines també obriran, però també caldrà mantenir la distància de seguretat. Pel que fa a les activitats dirigides, es duplicaran grups  d'aquagym a primera hora del matí.  La piscina exterior entrarà en funcionament a partir del mes de juliol. La direcció també està valorant la possibilitat de fer cursets intensius de natació i el Casal d'Estiu. Montcada Aqua ha recordat que compensarà la quota de la segona quinzena del mes de març, quan es va haver de tancar la instal·lació per l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, en les properes mensualitats.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari