Montcada Aqua vol compensar els usuaris pel tancament del complex per obres

Les instal·lacions estaran fora de servei des del 26 d’agost al 16 de setembre, fet que ha motivat força queixes

Uns usuaris comenten com els hi afecta el tancament davant la recepcionista
Jesús Abad
Dues banyistes passen per davant les piscines buides
Les piscines cobertes estan fora de servei des del 22 d'agost

L’empresa que gestiona el complex esportiu Montcada Aqua ha fet públic un comunicat en què demana disculpes als usuaris i assegura que “té la intenció de no cobrar els dies que la instal·lació estigui tancada i que no es pugui gaudir del servei”. Fonts de la direcció han indicat que són a l’espera de rebre l’autorització pertinent per aplicar el descompte. Montcada Aqua, en el seu escrit, lamenta “haver informat tant tard el tancament”, però s’assegura que la comunicació oficial de l’inici de les obres es va rebre el dilluns dia 19 d’agost.

D’altra banda, els responsables de les instal·lacions informen que la seva intenció sempre ha estat buscar alternatives per als usuaris de la piscina, fitnes i activitats dirigides, però fins ara només s’ha trobat una solució parcial als de la piscina. “Tot i així, seguim treballant per buscar alternatives per a la resta d’usuaris”, exposa el comunicat difós per Montcada Aqua.

L’empresa respon d’aquesta manera les nombroses crítiques exposades a les xarxes socials i també presencialment davant l’anunci de tancament del complex per reparació de deficiències fet públic el passat dimarts dia 20 d’agost. Entre les crítiques dels usuaris, per exemple, n’hi ha qui lamenta que per als que practiquen fitness, tres setmanes seguides d’aturada “és una barbaritat” i reclama que l’empresa compensi els usuaris amb la gratuïtat de la quota corresponent al mes de setembre pel perjudici ocasionat. Un altre dels aspectes criticats pels usuaris ha estat la manera com s’han assabentat del tancament provisional de les instal·lacions esportives que s’ha comunicat a través de les xarxes socials i no personalment.

Montcada Aqua ha informat que s’atendran totes les reaccions dels usuaris ja sigui a través d’Internet com presencialment i ha reiterat les disculpes per les conseqüències que poden tenir per als usuaris les obres de millora de les instal·lacions que afecten les piscines cobertes des del 22 d’agost i el complex en la seva totalitat del 26 d’aquest mateix mes fins al 16 de setembre, període durant el qual  romandrà tancat al públic.

Seccions:

Deixa un comentari