Montcada serà la seu dels veterans del FC Barcelona en la nova lliga estatal d’indoor

La competició s’estrena aquesta temporada i es farà de l’11 de gener al 16 de maig

Montcada i Reixac serà la seu de l’equip de veterans del FC Barcelona a la primera lliga nacional de futbol indoor. L’empresa organitzadora del torneig, Futbol Indoor Events, va signar ahir un conveni amb l’Ajuntament per acollir la nova competició (A la imatge, el gerent de l’empresa, Álvaro Garrido, amb el regidor d’Esports, Juan Parra, del PSC). El torneig, que començarà l’11 de gener i finalitzarà el 16 de maig, comptarà amb la participació dels nou equips guanyadors de la Lliga de futbol Professional.

Altres ciutats d’arreu de l’Estat com Madrid, Bilbao o Sevilla seran les seus d’equips com el Sevilla, el Reial Madrid o la Reial Societat, mentre que Montcada serà la seu catalana de la competició, acollint els partits del FC Barcelona. El primer matx que el Barça jugarà al Miquel Poblet serà el 18 de gener contra la Reial Societat. El gerent de l’empresa Futbol Indoor Events, Álvaro Garrido, ha indicat que “és una gran oportunitat per Montcada acollir aquest esdeveniment estatal, únic al món”.

En total, el Barça jugarà quatre partits al pavelló Miquel Poblet. El sistema de competició és una lligueta a partit únic i les dates dels matxs a Montcada seran el 18 de gener, el 14 de març, el 4 d’abril i el 16 de maig. D’altra banda, els equips que visitaran la seu local són Reial Societat, Atlètic de Bilbao, Atlètic de Madrid i València. El regidor d’esports i president de l’IME, Juan Parra (PSC), s’ha mostrat molt entusiasmat amb la nova competició i confia en la resposta dels ciutadans.

La primera Lliga Nacional de futbol indoor arribarà a Montcada el proper 18 de gener amb el partit de veterans entre el FC Barcelona i la Reial Societat. Montcada serà la seu de l’equip blaugrana en aquesta competició. Fins aquesta temporada, arreu de l’Estat espanyol es disputaven partits amistosos entre diferents equips de futbol de veterans. El primer que va acollir el pavelló Miquel Poblet va ser la temporada 2005, un Barça-Madrid que es va repetir al 2006. Al juny passat, es van enfrontar els veterans blaugranes i els de l’Espanyol.

Foto: Premsa Ajuntament de Montcada i Reixac

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari