Nando Sáez, destituït com a entrenador del juvenil A del FS Montcada

Juanjo Amigo es fa càrrec del juvenil A i Haide Pulido del primer equip

Nando Sáez seguirà formant part del club
Mario Azañedo

Nando Sáez ha estat destituït de la banqueta del juvenil A del FS Montcada aquesta setmana per la situació en la que es troba l’equip. Els blue se situen en 14a posició, en zona de descens, amb 18 punts i a 5 de la salvació. Aquesta circumstància ha provocat que el club prescindeixi de Nando Sáez com a tècnic del juvenil de Divisió d’Honor Nacional: “No estic d’acord amb la decisió, però sóc un home de club i ho accepto. Me’n vaig trist per no poder acabar la feina que vam començar”, destaca Sáez.

No estic d’acord amb la decisió, però sóc un home de club i ho accepto. Me’n vaig trist per no poder acabar la feina que vam començar

Nando Sáez, exentrenador del juvenil A del FS Montcada

Juanjo Amigo, nou tècnic del juvenil A

Juanjo Amigo en un partit de lliga amb el primer equip
Sílvia Alquézar

Juanjo Amigo, que fins ara era entrenador del primer equip del FS Montcada, es farà càrrec del juvenil A amb l’objectiu de mantenir el club a la màxima categoria del futbol sala juvenil. “No serà fàcil aconseguir la permanència, però ja estem treballant per revertir la situació i obtenir l’objectiu que és molt important per el club”, destaca Juanjo Amigo, nou tècnic del juvenil.

No serà fàcil aconseguir la permanència, però ja estem treballant per revertir la situació i obtenir l’objectiu que és molt important per el club

Juanjo Amigo, nou tècnic del juvenil del FS Montcada

Amigo deixa de ser el tècnic del sènior A, equip que a partir d’ara el dirigirà Haide Pulido, segon entrenador fins al moment del conjunt montcadenc.

Deixa un comentari