Nou èxit internacional de Carles Cirera i Eva Nieto a Cambrils

Van ser segons en una prova del circuit World Dance Sport i van guanyar l’Open Nacional en sènior 1 llatí

Eva Nieto i Carles Cirera, competint a Cambrils a la passada edició
DS Photo

Eva Nieto i Carles Cirera, del club Endansa, van aconseguir la segona posició en WDSF International Latin Senior 1, sent els millors en rumba i samba, a una nova prova del circuit internacional  World Dance Sport que es va disputar a Cambrils entre el 2 i el 5 d’abril. La parella montcadenca, que una setmana abans havien guanyat la prova del WDSF que es va fer a Marsella (França), van guanyar també a Cambrils l’Open Nacional sènior 1 llatí AI durant un intens cap de setmana de competició que va reunir més de 2.000 esportistes de 31 països diferents.

L’escola de ball Eva Nieto va estar representada a Cambrils per altres parelles que també van aconseguir bons resultats a nivell internacional i nacional. Van destacar Xavi Otamendi i Lourdes Domínguez (segons al WDSF Internacional Sènior II llatí i primers al Nacional AI), Sara Feijoó i David Pujades (primers i segons a dues proves del sènior II llatí de Primera Territorial), Rafa Rodríguez i Marina Rodríguez (primers en sènior II llatí de Segona Territorial), Anna Martínez i Iván Silva (primers en adult II llatí CN), Rubén López i Martina Moyano (primers i tercers a les dues proves del júnior I llatí de Primera Territorial) i Arnau Recio i Núria Sabé (primers en juvenil llatí).