Nou parc de salut a la Font Pudenta

L’Ajuntament de Montcada i Reixac inaugurarà divendres 26 de gener a les 17 hores un nou parc de salut, concretament al Parc de la Font Pudenta, construït per l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME). L’acte serà presidit per l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i el regidor d’Esports i president de l’IME, Joan Parra. […]

L’Ajuntament de Montcada i Reixac inaugurarà divendres 26 de gener a les 17 hores un nou parc de salut, concretament al Parc de la Font Pudenta, construït per l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME). L’acte serà presidit per l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i el regidor d’Esports i president de l’IME, Joan Parra.

L’espai de salut, destinat tant a gent jove com a gent gran, consisteix en unes instal·lacions en forma de circuit on els usuaris poden treballar diferents parts del cos a través de la realització d’exercicis físics variats que els permetran reforçar l’activitat cardíaca i respiratòria, augmentar la mobilitat articular, la coordinació, l’agilitat i la força muscular de les extremitats, així com treballar la coordinació visual i motora. Altres avantatges d’aquest equipament és que afavoreix la socialització ja que els exercicis es poden realitzar en grup tot conversant i al mateix temps fomenta l’ús de l’espai públic entre els ciutadans.

El regidor d’Esports, Joan Parra, afirma que “aquest espai és un exemple dels múltiples projectes pels quals està treballant Ajuntament destinats a millorar la qualitat de vida i la salut dels montcadencs”.

Aquest és el segon parc de salut a Montcada i Reixac, després de la inauguració a l’octubre passat d’un espai d’aquestes característiques al Parc Salvador Allende. La Diputació va instal·lar un equipament similar al Parc de les Aigües al novembre passat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari