Oberta la piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre

Hi ha franges horàries de matí i tarda i l’aforament no pot superar les 200 persones

La piscina de la Zona Esportiva Centre ha inaugurat la temporada d'estiu amb pocs banyistes
Sílvia Alquézar

La Regidoria d’Esports obrirà la piscina municipal de la Zona Esportiva Centre, ubicada al carrer Bonavista, del 22 de juny al 13 de setembre, festius inclosos. Com a novetat, a causa de la pandèmia de la Covid-19, hi haurà dues franges horàries: d’11.30 a 15h i de 16.30 a 20h. L’aforament màxim estarà limitat a 200 persones, una xifra que podrà variar en funció de l’evolució de la pandèmia. Es recomana trucar per consultar l’ocupació, abans de desplaçar-se fins a la piscina. Els usuaris podran accedir mitjançant l’abonament de temporada, mensual o de 10 banys, o bé amb l’adquisició del tiquet de franja horària de matí o tarda, que tindrà un preu únic de 4’08 euros a partir dels 6 anys. Aquest pagament només es podrà realitzar mitjançant targeta. Als abonaments de temporada, hi haurà una bonificació per als residents de Montcada del 50% en els títols individuals i familiars i del 55% per a les famílies nombroses i monoparentals. Els abonaments s’hauran de sol·licitar presencialment fins al 7 d’agost a les oficines de la Regidoria d’Esports, al recinte de Montcada Aqua.

Les restriccions sanitàries pel coronavirus no permetran utilitzar les dutxes dels vestidors, tot i que estaran disponibles per canviar-se. Les dutxes exteriors situades a la vora de la piscina sí que estaran operatives. Tampoc es podran fer servir els eixugacabells i caldrà guardar a les taquilles la bossa, la roba i les sabates, que prèviament s’hauran de ficar en una bossa de plàstic. Els amariets s’hauran de deixar buits una vegada utilitzats. 
Durant la fase 3 del procés de desescalada per la pandèmia, també es repredran les activitats esportives per a les persones abonades al Gimnàs de la Zona Esportiva Centre, gestionades per la Regidoria d’Esports. Només es faran sessions en horari de tarda, els dilluns, dimecres i divendres, de 17 a 21h.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari