Pablo Camarero és el nou director tècnic de La Salle Montcada d’handbol

L’entrenador te experiència dins del món de l’handbol fa més de 30 anys

L’entrenador te experiència dins del món de l’handbol fa més de 30 anys
L’entrenador Pablo Camarero és el nou director tècnic de La Salle. El president de l’entitat, Josep Maresma, ho va anunciar el 15 de juny en el decurs del sopar fi de temporada, que va tenir lloc a l’escola La Salle amb l’assistència d’unes 300 persones. “És un home amb molta experiència i esperit de treball que arriba al club amb la missió d’articular un projecte comú”, va dir el màxim responsable de La Salle, qui va reconèixer que, en alguns moments, ha faltat ambició.
Camarero és tècnic d’handbol des de fa 32 anys. Ha passat pels millors equips, com el FC Barcelona –on ha dirigit les categories cadet i juvenil–, el Castelldefels de la Divisió d’Honor femenina, diversos clubs de la Divisió d’Honor B i també ha arribat a la Lliga ASOBAL com a tècnic de l’Alcobendas de Madrid. “El meu objectiu és crear una identificació pròpia de club”, ha manifestat el nou director tècnic, qui ha destacat que l’important és crear un planter de jugadors de qualitat amb una mentalitat diferent per poder aspirar a categories superiors.
D’altra banda, David González –fins ara coordinador esportiu– serà el responsable del planter. “Camarero treballarà per millorar la qualitat dels jugadors i González per ampliar el nombre de jugadors al club”, ha indicat Maresma, qui ha avançat que les plantilles quedaran tancades en els pròxims dies.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari