Paco Hidalgo assumeix el repte de substituir José ‘Pinti’ a l’UE Sant Joan-Atlètic després d’un cicle triomfal

El nou entrenador, que estarà acompanyat per Jordi Gallardo, va ser presentat aquest dijous com a nou entrenador del club de Can Sant Joan

D'esquerra a dreta, Sebas Matons, Paco Hidalgo i Jordi Gallardo
Rafa Jiménez

Un cop acabat el cicle de sis anys amb José Manuel Martín ‘Pinti’, l’UE Sant Joan-Atlètic inicia una nova etapa amb el fitxatge de Paco Hidalgo com a nou entrenador. Hidalgo, que fa una setmana va aconseguir un històric ascens a Primera Catalana amb la Unificació Bellvitge, arriba a la banqueta de Can Sant Joan acompanyat per Jordi Gallardo, qui va estar al club al 2014 com a director esportiu al costat de ‘Pinti’. Ambdós van ser presentats ahir a la tarda a l’estadi de Can Sant Joan i formaran un cos tècnic que es completarà amb Sebas Matons, que exercirà el càrrec de delegat. Hidalgo, de 39 anys i veí de Montgat, va ser jugador del planter del RCD Espanyol i va arribar a jugar a Tercera Divisió. Després de treballar durant 9 anys a la Fundació Ferran Martorell a partir de la seva absorció per part de l’UE Sant Andreu, va entrar a forma part del cos tècnic del FC Sant Cugat Esport fa dues temporades, aconseguint l’ascens a Primera Catalana, una fita que ha tornat a repetir aquest any, ja com a primer entrenador de la Unificació Bellvitge. Abans de disputar la promoció ascens, Hidalgo ja va confirmar el seu fixatge per l’UE Sant Joan-Atlètic, atret per la proposta que li va fer Jordi Gallardo, amb qui va coincidir a Sant Cugat. El nou entrenador debutarà la propera temporada a Primera Catalana i assumeix aquest repte amb il·lusió, sent conscient que el seu antecessor ha deixat el llistó molt alt. “El que ha fet ‘Pinti’ és de ‘traca i mocador’. Ha aconseguit la permanència amb un pressupost molt limitat i aquest any encara serà molt més complicat perquè hi ha equips molt forts econòmicament. Amb el suport de la millor afició de Primera Catalana, intentarem mantenir el nivell amb il·lusió i treball”, ha comentat Hidalgo, qui promet “disciplina i ordre” per assolir la permanència: “Aquest cos tècnic i els jugadors ho donarem tot i demanem a l’afició que tingui confiança i paciència, si els resultats no són bons al principi ja que hem de cohesionar un equip totalment nou”.

El nou entrenador de l’UE Sant Joan-Atlètic va conèixer ahir les instal·lacions de l’estadi, acompanyat en tot moment per Jordi Gallardo, que no podia amagar la seva satisfacció pel seu retorn al club: “En el seu moment, vaig marxar per motiu personals, però vaig deixar la porta oberta. Sempre he tingut ganes de tornar a la que considero la meva casa pel tracte que vaig rebre per part de l’afició i la junta directiva. Ara, tres anys després, la part sentimental ha esta decisiva a l’hora de valorar les diferents ofertes que tenia”, ha dit Gallardo. Per la seva part, el president de l’entitat, José González, ha reconegut que feia temps que pensava que la parella Hidalgo-Gallardo era la idònia per substituir ‘Pinti’, a qui agraeix la feina feta durant els últims sis anys: “Sense tenir diners, ha fet un treball extraordinari, aconseguint dos ascensos i deixar a l'equip a Primera Catalana”. González sap que el llistó està molt alt, però confia en un cos tècnic format “per gent seriosa i treballadora que té moltes ganes” i demana que l’afició doni com sempre el seu suport incondicional.

Segons el nou cos tècnic, la propera setmana podria estar tancada, al 90%, una plantilla que serà presentada el 7 de juliol. De moment, el club ha anunciat els fixatges de 9 jugadors: Daniel Torrecillas (Hermes), Pepe González (Sant Cugat), Josevi (U. Bellvitge), Pol Principal (CE Mercantil), Antonio García (U. Bellvitge), Sergi Moyano (U. Bellvitge), Lluis Bassa (Sant Cugat), Rubén Benítez (Sant Cugat) i Ramon Fernández (Sant Cugat). De l'actual plantilla continuen Fran Espinosa, Leo Cangiotti, Óscar Jiménez, Marc Gracia i Juanjo Navarro i també s'ha anunciat la baixa de Francisco Baena. L’equip tornarà als entrenaments el 8 d’agost i ha lligat tres amistosos contra el Premià, la Guineuta i l’UD Molletense.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari