Partidàs de la UE Sant Joan contra l’Europa B, el líder (4-2)

El CD Montcada es complica la permanència en perdre a Vallbona per 2-1

La UE Sant Joan ha guanyat els dos partits de lliga contra l'Europa, el líder
Arxiu/ Sílvia Alquézar

Hem fet un gran partit contra tot un equipàs”. Aquesta és la valoració del tècnic de la UE Sant Joan Atlètic, Rubén López ‘Turu’, en guanyar 4 a 2 contra l’Europa B, l’actual líder del grup 5 de Segona Catalana, amb 68 punts. ‘Turu’ admet que “a la primera part, han estat molt superiors, perquè ens podien haver fet més d’un gol”. Al primer temps, Mustapha Mouhou va inaugurar el marcador al minut 4 i l'Europa va empatar al 40. Abans del descans, Alfredo Villanueva va fer el 2-1. A la represa, Adrián Adarve va marcar el 3-1 al 60, va reduir diferències el rival al 75' i Rubén Pedragoza va fer al 80 el definitiu 4-2.

La clau del partit ha estat corregir els errors en la segona part i que l’equip de Can Sant Joan “ha fet un gran partit defensiu”, explica el tècnic. Amb aquesta victòria, la UE suma un total de 44 punts i es manté en setena posició de la classificació a falta només de dos partits per acabar el campionat on, malgrat no jugar-s’hi res, intentarà mantenir la competitivitat.

La lluita per la permanència

El CD Montcada ha fet un pas enrera en la salvació després de perdre 2-1 contra el Racing Vallbona, un rival directe. Els locals es van avançar amb un 2-0 al minut 35 i 55, i Damián Almeyra va fer el gol montcadenc al 89. «És el pitjor partit que hem fet des que estic a la banqueta. Els jugados van jugar cohibits, autosuggestionats pels factors externs, però el matx es va desenvolupar amb normalitat a dins i fora del camp», ha manifestat el tècnic, Miki Corominas, qui ha lamentat l’actitud de la seva plantilla: «Semblava que estiguessin jugant un partit amistós. No van competir».

A falta de dos partits perquè acabi la competició, els verds es troben a l’onzena plaça, amb 32 punts, a dos d’avantatge respecte el Vallbona, que és dotzè amb un partit menys, pendent de disputar dijous vinent els cinc minuts que falten del matx contra la Sabadellenca, amb el resultat d’empat a dos. «Hem d’esperar a veure què passa en aquest partit. Si queda igual, continuarem depenent de nosaltres mateixos per salvar la categoria. Si no, haurem d’esperar derrotes del Singuerlín i del Vallbona», ha explicat Corominas.

El CD Montcada rebrà diumenge la visita del Canyelles, cartozè amb 21 punts, en el darrer partit de lliga a l’estadi de la Ferreria. Per la seva banda, el Sant Joan visitarà el camp del Singuerlin, desè amb 35 punts.