Partit d’infart entre el Broncesval i el Pallejà

Els homes de Lolo Rodríguez es van imposar per 4-3 en un matx, amb un gol in extremis

El Broncesval es va imposar dissabte al Pallejà, un dels tres líders del grup 3 de Segona B, per 4-3 en un emocionant partit on els dos quips van anar frec a frec en el marcador la majoria del temps. Va inaugurar el marcador Adri Estellé, en una primera part dominada pels locals, que va acabar 1-0, “tot i que podríem haver sentenciat el partit si haguéssim estats més encertats a porteria”, diu el tècnic Lolo Rodríguez. A la segona part, els de Pallejà van fer el gol de l’empat i, a partir d’aquest moment, es va iniciar una lluita aferrissada per la victòria. Amb el marcador 3-2 a favor dels locals i a manca d’un minut per acabar, el Pallejà va aconseguir empatar a 3. L’expulsió d’un jugador montcadenc no va impedir que quan faltaven 4 segons pel final, Roger Bonet marqués el gol de la victòria. La resta de gols van ser obra de Gerard Estellé i Chechi. “Ha estat un triomf in extremis després de fer un gran partit”, ha dit l’entrenador. Diumenge l’equip s’enfrontarà al Manresa en un partit clau per situar-se en els primers llocs del grup.