Partits ajornats del CD Montcada i la UE Sant Joan Atlètic, al grup 5 de Segona Catalana

Els verds reben el Vilassar a l’estadi de la Ferreria i els de Can Sant Joan s’enfrontaran a casa a l’EF Barberà-Andalucía. Ambdós partits comencen a les 20.45h

Lucas Fonteboa va marcar el gol del CD Montcada contra el CD Masnou
Arxiu/ Laura Grau
Els bons resultats a l'estadi han situat al Santa María A fins a la sisena posició

El CD Montcada va plantar cara al CD Masnou, el quart classificat, però va acabar perdent per 1-2 tot i fer un bon partit. El rival va inaugurar el marcador al minut 5, però Lucas Fonteboa va igualar l’electrònic tres minuts més tard. Ja a la segona part, els del Maresma van fer el segon gol que els va donar la victòria.

Malgrat la derrota, el tècnic montcadenc, Miki Corominas, ha fet una lectura positiva: “Estic content de l’actitud de la plantilla. Vam jugar de tu a tu i no vam deixar que el rival fes el seu joc habitual. El vam tenir ficat a la seva àrea i al seu camp pràcticament tot el matx”, argumenta l’entrenador, qui ha afegit que va decidir córrer el risc de pressionar molt tot i saber que el Masnou podria crear perill a la contra. “Als últims minuts, el cansament ens va impedir mantenir el ritme de tot el partit i va ser en una contra que ens van fer el segon gol”, ha explicat Corominas, qui ha destacat que “si seguim jugant així, podem guanyar qualsevol. Hem de continuar en aquesta línia de treball, perquè els resultats arribaran”.

La derrota ha fet baixar els verds novament a la penúltima posició, amb 11 punts i un partit ajornat, que disputarà aquest dijous a l’estadi de la Ferreria (20.45h) contra el Vilassar., corresponent a la dotzena jornada.

D’altra banda, la UE Sant Joan Atlètic va perdre per 4-3 al camp del Molletense un partit que al minut 68 guanyava per 1-3, amb gols d’Alfredo Froy Villanueva, Joel Puigmacià i Juan Stivens Rojas. El rival va aconseguir el gol de la victòria al minut 89. "D'un possible penal claríssim a favor que podria haver significar l'1 a 4, vam passar a la jugada següent a un penal en contra (2-3). A partir d'aquí, el rival va reaccionar i nosaltres ens vam fer petits. Del gran partit que estàvem fent, vam passar a fer el pitjor", ha comentat el tècnic, Rubén López 'Turu'.  El Sant Joan és a la vuitena plaça, amb 18 punts i dos partits ajornats. Aquest dijous jugarà a casa (20.45h) contra l’EF Barberà-Andalucía, corresponent a la dotzena jornada.

Tercera Catalana

La UD Santa María A ha sumat un triomf important contra el Sant Quirze B per 3-1 i ha pujat fins a la sisena plaça delgrup 14, amb 21 punts, empatat amb el Martorelles, al cinquè lloc. El rival es va avançar amb en el marcador al minut 26 i, al 29, Oriol Repiso va neutralitzar l’avantatge. Abans del descans, els de Terra Nostra van fer el 2-1 amb un gol de Jaume Nuez. Ja al 89, Francis Ackon va arrodinar el triomf local amb el tercer del bloc que dirigeix Daniel Busquets. “Estic molt content perquè ens hem situat amb un coixí de nou punts respecte la zona de descens”, ha comentat l’entrenador, qui assegura que l’equip “ha de seguir sent fort a casa”. El Santa María començarà la segona volta aquest dissabte al camp del Cercle Sabadellès, el cuer, amb 10 punts.