Pau Egeda es proclama campió de la Copa Catalana Internacional a la categoria M40

El ciclista montcadenc va guanyar l’última de les deu proves del calendari que es va disputar aquest diumenge a Igualada

Pau Egeda, al mig, acompanyat pels seus companys de podi, les autoritats i la seva filla, Chloe
Federació Catalana de Ciclisme
Pau Egeda, de l’equip Biking Point, s’ha proclamat campió de la Copa Catalana Internacional a la categoria M40 després de guanyar l'última cursa que es va disputar aquest diumenge a Igualada. Egeda, que només necessitava acabar entre els tres primers per obtenir el títol, va aconseguir una nova victòria després de fer el recorregut de 18 quilòmetres, molt enfangat per la pluja que va caure dissabte, en un temps de 48 minuts i 6 segons. Egeda s’ha proclamat campió de la Copa Catalana després de sumar 1.976 punts en un calendari de 10 curses, acabant per davant d’Antonio Olivares (Linbikes) i Jordi Garrido (Team Nou Espai). Amb aquest triomf, el ciclista montcadenc dona per finalitzada la temporada, obtenint un nou títol en la seva exitosa trajectòria.