Pau Lleixà: “Hem acomplert l’objectiu enmig de grans adversitats”

El tècnic de La Salle fa balanç de la temporada després de caure derrotat en el darrer partit de lliga a la pista del líder, l’Handbol Sant Quirze (46-22)

El tècnic del CH La Salle, Pau Lleixà, dona instruccions als seus jugadors al partit contra l'Handbol Sabadell
Pere de Lamo

La Salle ha posat el punt i final de la temporada amb una contundent derrota a la pista del líder, l'Handbol Sant Quirze (46-22) en un partit molt difícil de controlar. Dels 16 jugadors que disposa normalment el tècnic Pau Lleixà només es van desplaçar 12, amb baixes importants com la de Ricard Presas a la porteria, el que hauria estat el seu comiat definitiu dels terrenys de joc.

Els montcadencs van poder mantenir el ritme de partit durant la primera part, i l'inici de la segona, amb set gols de desaventatge. "El Sant Quirze va es jugava ser líder de grup, i va jugar sense especulacions". El ritme imposat pels vallesans va ser molt intens. "No hi estem acostumats i van treure totes les seves armes", comenta l'entrenador d'un rival que ja preparen les fases d'ascens. Al principi de la segona part la pèrdua constant de la pilota i la mala selecció de llençaments el va aprofitar el Sant Quirze a la sortida al contraatac.

Balanç

"Aquesta temporada ha estat de contínues adversitats", lamenta Lleixà. "Hem jugat sense parar durant la pandèmia com un equip  profesional sense ser-ho", critica el tècnic.  La baixa del germans Maresma, agunes esions de llarga durada, la marxa de Josep Quirós a manca de cinc partits per cloure temporada són algunes de les claus que el tècnic descriu com a "contínues adversitats".

"Hem d'estar contents perquè hem salvat la categoria a la Primera Estatal, remant amb la gent jove" valora tot i afegint que "ha faltat cohesió d'equip i dinàmica de grup per la pandèmia". Lleixà felicita la plantilla i l'emplaça a "desconnectar per afrontar millor la propera temporada".