Polèmica per la destitució de Guido Alba com a entrenador de l’Infantil A del FB Montcada

L’entitat argumenta ‘esdeveniments extraesportius’ per prescindir del seus serveis, mentre que el tècnic assegura que ‘se m’acusa de situacions molt greus que són falses’

Guido Alba durant un entrenament a principi de temporada
Sílvia Alquézar

El FB Montcada ha destituït el tècnic de l’Infantil A, Guido Alba. L’entrenador ja no va dirigir l’últim partit del passat cap de setmana davant del FC Ripollet, que va acabar amb victòria montcadenca per 4-2. La decisió ha aixecat força controvèrsia a les xarxes socials i ha sorprès a més d’un sobretot tenint en compte que l’equip està fent la temporada perfecta amb cap derrota en 20 jornades que el situen com a favorit a assolir l’ascens a Preferent –que seria el primer en la història de l’escola de futbol–, ja que és el líder destacat del grup 7 de Primera Divisió, amb 57 punts i un total de 70 gols a favor i només 12 en contra.

L’Infantil A del FB Montcada lidera el grup 7 de Primera Divisió amb ple de victòries
Sílvia Alquézar

En un comunicat, la directiva del FB Montcada assegura que “la decisió ha estat difícil, però a causa de diversos esdeveniments extraesportius, ens veiem en l’obligació de prescindir dels seus serveis”. L’entitat agraeix la dedicació de Guido Alba durant els anys que ha estat a l’escola. Per la seva banda, el tècnic es mostra dolgut pel cessament, tot destacant que “se m’acusa de situacions molt greus que són falses”.

La decisió ha estat difícil, però a causa de diversos esdeveniments extraesportius, ens veiem en l’obligació de prescindir dels seus serveis

FB Montcada

Se m’acusa de situacions molt greus que són falses

Guido Alba

El FB Montcada ja ha fet públic el nou entrenador de l’Infantil A. Es tracta de Rafael Muriel, amb una dilatada experiència en equips amateurs i del futbol base, que ja dirigirà l’equip en el pròxim desplaçament al camp de l’EF Ripollet.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari