Perseguir el somni de ser ballarí

Arnau Recio està becat des del passat novembre a una escola d’Alacant

La parella de ball formada per Arnau Recio i Aleksandra Zaiko, amb els diplomes aconseguits al Campionat d'Espanya
Àngels Sanjuán

El montcadenc Arnau Recio, de 18 anys, ha quedat a la quarta posició a la categoria sub-21 i al cinquè lloc en Youth al Campionat d’Espanya de balls de saló en la modalitat de llatins, disputat el passat cap de setmana a la ciutat alacantina de La Nucia. El jove, que fa parella de ball amb Aleksandra Zaiko, ha fet un balanç molt positiu del fet d’haver arribat fins a la fase final del torneig estatal, un dels seus objectius quan va marxar amb una beca el passat mes de novembre a Alacant per continuar els seus estudis de ball i batxillerat.

Trasllat a Alacant

Recio va començar amb 8 anys a l’Escola Eva Nieto, però el novembre del 2022 li va sorgir l’oportunitat de ballar amb Zaiko. “La coneixia de coincidir als campionats i vaig decidir que volia ser la seva parella artística. El meu objectiu és competir al màxim nivell i, amb el talent que té Aleksandra, crec que ho puc aconseguir”, ha explicat el ballarí local, qui assegura que està molt content d’haver pres la decisió d’acceptar la beca a l’acadèmia Fever Dance. “Al matí, segueixo amb els meus estudis de batxillerat i, a la tarda, vaig a l’escola de ball”, ha indicat el jove, qui afirma que voldria dedicar-se professionalment al món dels balls de saló.

La coneixia de coincidir als campionats i vaig decidir que volia ser la seva parella artística. El meu objectiu és competir al màxim nivell i, amb el talent que té Aleksandra, crec que ho puc aconseguir

Arnau Recio, ballarí

La seva propera cita serà a la tardor al Campionat del Món de balls llatins en la categoria sub-21 gràcies al quart lloc aconseguit al torneig estatal. D’altra banda, el pròxim mes de desembre, també participarà en el Campionat d’Espanya de 10 balls, on aspira a quedar entre els primers classificats.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari